Nyereményjáték

2015.11.04. 09:19

Grease Veszprémben! Páros belépőt nyertek!

Fergeteges színpadi show, bulizás, tánc és felejthetetlen slágerek – ezt garantálja a Grease musical a Veszprém Arénában november 7-én.

A Grease a világ első számú partimusicalje, az örökzöld dallamokra ma is élvezet bulizni. A Veszprém Arénában a fergeteges műsorról olyan sztárok gondoskodnak, mint Vastag Csaba, Vastag Tamás és Kiss Ramóna. Aki nemcsak nosztalgiázásra vágyik, hanem át szeretné élni a Grease hangulatát, az megteheti Veszprémben november 7-én. A budapesti bemutató sikere után turnéra indul a csapat, és elsőként a megyeszékhelyen szórakoztatják a közönséget. A tehetséges fiatal művészek nemcsak a színpadon alkotnak jó csapatot, hanem az életben is.

Az egykori legendás filmből jól ismert John Travolta és Olivia Newton-John alakítása, a magyar musical főszerepeit Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina játssza.

A Görgényi Fruzsina elmondta, már a próbákat is nagyon élvezte, a fellépéseken mindig magával ragadja a fergeteges hangulat, a társaság nagyon jó, ami a színpadról is lejön. Vastag Csaba az ének mellett tánctudását is megcsillogtathatja. Tizenegy éven keresztül akrobatikus rock and rollt táncolt, de, mint mondta, a próbákon nagyon keményen dolgozott azért, hogy egyformán magas színvonalon menjen számára az ének és a tánc, ráadásul egyszerre.

Kiss Ramóna elmondta, a kultuszfilm slágereit kívülről fújja, nagyon örül annak, hogy a kedvenc musicalének dalait énekelheti több ezer ember előtt.

Bulizás, lázadás, szerelem, csalódás, egymásra találás – mindez az '50-es évek Amerikájában. És hogy milyen volt akkor fiatalnak lenni? Az biztos, hogy nem unalmas. A Grease Veszprémben is garantálja az önfeledt kikapcsolódást és bulizást.

(páros belépőket nyertek)

Karaffa Csilla

Cziráki Judit

Bodor Barbara

Nagyné Horgos Judit

Patkó Jánosné

Kuchtáné Fekete Adél

Tatai Magdolna

Vogel Tímea

Hajdaráné Kárpáti Zsuzsanna

Szafner Lajosné

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!