Nyereményjáték

2017.03.12. 21:48

Játék: Most nagyot szakíthat a Naplóval!

Veszprém - Már megszokhatták kedves olvasóink, hogy egy évben több alkalommal is játékra invitáljuk önöket, hol kisebb, hol nagyobb ajándékokért.

Napló-információ

Legújabb, Most nagyot szakíthat a Naplóval! elnevezésű akciónk is megmutatja, hogy érdemes az előfizetőnknek lenni, hiszen kis szerencsével az önöké lehet nyereményjátékunk fődíja vagy értékes nyereményeinek egyike. És mi a fődíj? Nem más, mint egymillió forint bankkártyán.

Emellett kisorsolunk 5 wellness-pihenést, 10 darab Dolce Gusto kávéfőzőt és 20 darab uniszex bőr pénztárcát is.Nem kell mást tenniük, mint március 13-ától 5 héten keresztül minden hétfőn és csütörtökön kivágni a lapból egy sorszámmal ellátott kupont, ezt felragasztani a lapban a játék ideje alatt hétfőnként megjelenő kupongyűjtő szelvényre, megadni az adataikat és beküldeni terjesztési irodánk címére (Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. Veszprém megyei terjesztési iroda, 8201 Veszprém, Pf. 384).

És mivel egy szelvényre csak öt kupont kell felragasztaniuk, meg is duplázhatják nyerési esélyüket. Utána csak dőljenek hátra, és várják a jó szerencsét, hátha az önök ölébe pottyan az egymillió forint. Beküldési határidő: április 20. Sorsolás: április 27.Mindenki nyerhet, aki áprilisban (a sorsolás hónapjában) előfizetéssel rendelkezik. Szakítson ön is nagyot a Naplóval!

További részletek a www.veol.hu/mostnagyotszakíthat weboldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!