Olvasó

2013.02.05. 14:11

Olvasóink sms-ei

Munka nincs, csak a bírságolás - A Napló olvasóinak sms-ei.

- Összehangolt buszmenetrend? Hétvégén a csererdei lakótelepről a 3-as helyi járat a hotel megállóba érkezik óra 34 perckor. A 6-os helyi járat az Egry-lakótelep irányába a hotel megállóba (ellentétes oldal) érkezik óra 35 perckor. Szeretném látni, hogy ki tud átszállni!? Visszafelé a 6-os érkezik óra 4 perckor, a 3-as elmegy óra 2 perckor. (06-20-499-7577)

- Kérdezném, mi indokolja a Márkóról Veszprémbe vezető gyorsforgalmin az útépítésnél a 40 kilométerórás korlátozást? Mert munkának semmi jele, de bírságolni lehet. (06-20-471-4586)

- A szombati számban olvastam Nagy Géza Csaba kálváriáját. Több ezer betegtárs járt hasonlóképpen, jómagam is sajnos. Mindannyian várunk egy minket megillető, korrekt eljárásra! Ami 2009-ben ebben az országban történt a rokkantakkal, előre kitervelt bűncselekménynek nevezném. Az embertelenség netovábbja, amit velünk műveltek! Mert az éhező betegek nem sokáig bírják! Az orvosok ne az aktuális politikai irányvonal mentén, hanem szakmai szempontok alapján rokkantosítsanak! Hol élünk? Remélem, nem a Balkánon! Vagy mégis? (06-30-462-5599)

- Mal: többmilliárdos tartozás. Pápán 17 ingatlanon lopják az áramot. Jómagam nem fizettem ki a júniusi számlát! Míg előbbiek élnek, mint Marci Hevesen, addig nálam kikapcsolták, majd másnap 23 ezer forint ellenében visszakapcsolták az áramot a karácsony előtti mínuszokban! Köszönöm, E.ON! (06-70-316-6286)

- Kiváló szakemberek dolgoznak a veszprémi kórházban! Felismerték Gergő betegségét, és kezelését azonnal megszervezték december 9-én a kórház gyermekosztályán, a röntgenen, a CT-n, az MR-en és az ultrahangon ügyeletet teljesítő dolgozók. Köszönet érte. (06-70-211-2499)

- Kedves revizionista honfitársaim! Ne felejtsük el azt az apró tényt: nem a Szovjetunió támadott meg minket, hanem mi üzentünk hadat nekik,  a náci Németországgal karöltve! Illetve az USA-nak is mi üzentünk hadat, nem ők nekünk! Sokáig mulatság tárgya is volt ez a Fehér Házban: egy tenger nélküli tengernagy, egy király nélküli királyság, akinek semmi követelése nem volt, sem az USA-val, sem Angliával, sem pedig a Szovjetunióval szemben! Akivel pedig lett volna követelésünk, az Románia volt. Nos, ők pedig a szövetségeseink voltak. Magyarország tragikomédiája volt. A dicsőséges Horthy-ármádia szuronyt feltűzve hadat üzent két hatalmas szuperhatalomnak. És persze ne felejtsük el a hősies Horthy-hadsereg kegyetlenkedéseit Ukrajnában, ahol munkaszolgálatosok százait, ezreit küldték a halálba, illetve a délvidéki mészárlást, ahol 3400 zsidót, nőt és gyermeket öltek meg bestiális módon a horthysta pribékek.  Méghogy nem volt bűnös a Horthy-rendszer, ami romokat és pusztulást hozott az országra? Ennek kell ma emlékeket, szobrokat emelni? Gyorsan felejt a magyar. (06-70-363-6475)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!