Olvasó

2015.02.20. 10:45

Vérvizsgálat

A Napló február 12-ei számában megjelent cikk aktuálisabb nem is lehetett volna! Kérem, Önöket ezt is írják meg és kérdezzék meg Dr. Rácz urat, hogy ez mi?

Történetem röviden annyi, hogy az egyik pesti kórházban szív MR-re kaptam időpontot. A vizsgálathoz egy hétnél nem régebbi labor leletet írtak elő. A február 25-én esedékes vizsgálathoz február 12-én időpontot kértem. A kórház munkatársa február 25-ét jelölte meg időpontnak és hiába kértem, hogy adjon előbbi időpontot, mert nekem az MR-re az nap már Budapesten kell lennem a további más időpontról szóló egyeztetést megtagadta.

És lássanak csodát. Elmentünk a helyi körzeti orvoshoz, ahol fejenként 2000 forintért február 16-ára megcsinálták a vizsgálatot. 4000 forint fizettünk a mi pénzünkből finanszírozott kórháznak a vizsgálatért, ahol a mi pénzünkön fizetett laboránsok, a mi pénzünkből vett vegyszerekből a vizsgálatot elvégzik! Nesze ingyenes egészségügyi ellátás! Kérdezem miért nincs ilyen fontos vizsgálat esetén soron kívüliség?

Hámori-Csipak József

Veszprém

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!