Olvasó

2017.05.17. 11:43

Férfinap Sólyban

Nagy várakozás előzte meg az idei férfinap megrendezését Sólyban. A lányok és asszonyok már a nőnapi ünnepséget követően elkezdték a készülődést, hogy méltóképpen választ adjanak a sólyi férfiak nőnapi előadására.

Olvasó

Szép hagyományt követnek a helybéliek, amikor a másik nem tiszteletére több mint egyórás műsorral – humorral, zenével és nem utolsósorban különféle táncokkal – kedveskednek a megjelent vendégeknek. Az estre érkező férfiak háromféle pálinka közül választhattak, hogy az alaphangulat adott legyen. Pontban este 7-kor elkezdődött a műsor, amit kabaréjelenetekből, zenéből és táncból állítottak össze a sólyi hölgyek – mindezt nagy taps, ováció fogadta a férfiak oldaláról. A zárószámra visszatapsolták a fellépőket, de a teljesen elsötétített teremben a lámpás bemutató is magával ragadta a közönséget.

A fellépést követően a férfiak pezsgővel köszöntötték a hölgyeket a felújított kultúrház öltözőjében. Nem sok idő maradt a pezsgőzésre, mert a rendezők már tálalták is a finom vacsorát. Közben megérkezett a zenész is, és elkezdődött a hajnalig tartó bál, ezt csak az értékes tombolák kisorsolása akadályozta egy kicsit.

Köszönjük a hölgyeknek a színvonalas műsort. Azt gondolom, hogy magasra rakták a lécet a következő évi nőnap megszervezése és lebonyolítása kapcsán.

Kaptur József polgármester, Sóly

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!