Olvasó

2015.04.12. 11:08

Dalospacsirták sikere

Ajka - Az ajkai Borsos Miklós Általános Iskola sok ügyes dalospacsirtája ismét öregbítette az alma mater hírnevét.

Civil Tudósítónktól

A kép középső sorában, jobboldalt a büszke felkészítő: Grőberné Adorján Renáta. A dalosok több kategórában is remekeltek
Fotó: Vargáné Czobor Andrea

Még múlt hónapban történt, azonban alig akar azóta felocsúdni résztvevő, hallgató, felkészítő és drukkoló, hiszen a népdalversenyen elért eredmények igazán komoly jelentőséggel és nem kevesebb értékkel bírnak.

A XI. Gergely-napi Művészeti Fesztiválon vettek részt az ajkai iskolások, akik Grőberné Adorján Renáta felkészítésének köszönhetően több kategóriában is remekeltek. A minden szinten profizmust mutató produkciók közül a Magyar Örökség-díjas népdalénekes, Maczkó Mária vezette zsűri ezüst minősítéssel díjazta Mesterházy Georginát, valamint a Csicsergő együttest (Kis Virágot, Szabó Zsófiát és Grőber Mátét). A csillogó arany fokozatot a Dalospacsirták hozták haza (Szalai Pálma, Szalai Zsófia, Szabó Sára, Nimsz Laura Sára, Kis Csenge, Fadgyas Eszter, Kollár Eszter, Simon Zsanett, Mádl Gabriella és Halla Virág), a felkészítő, a büszke iskola és a háttérben szurkoló szülők, nagyszülők, barátok, rokonok legnagyobb örömére.

Vargáné Czobor Andrea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!