Olvasó

2017.06.20. 15:56

Kiállítás és találkozó Balatonfűzfőn

BALATONFŰZFŐ Ünnepségen köszöntötték fel Kiss Ferenc gobelinkészítőt kilencvenedik születésnapján a Mozgássérültek Veszprém Megyei Egyesülete helyi csoportjának júniusi találkozóján.

Civil Tudósítónktól

Az alkotó születésnapi gobelinkiállítását Lajkó Frigyes önkormányzati képviselő nyitotta meg a közösségi házban. Feri bácsi napjait a Támasz Idősek Otthonában tölti, de aktív résztvevője a helyi művészeti és egyéb rendezvényeknek. Az ünnepeltnek a csoport egyik tagja, Simon János cukrász készített csokitortát születésnapjára.A kiállításmegnyitóval egybekötött csoporttalálkozón Hegedűs Józsefné elnök okleveleket adott át a tagoknak kulturális rendezvényeken való szereplésükért.

Jenei István önkormányzati képviselőt külön méltatásban részesítette kiemelkedő munkájáért. A tagok számos településről kaptak már felkérést, hogy vidám műsorukkal lépjenek fel. Az egyesület nyári programjairól az elnök elmondta, Balatonakarattyán a Honvéd Üdülőben augusztus 2-án szervezik meg a mozgáskorlátozottak napját, míg az augusztus 20-ai ünnepet megelőző napokban a fűzfői csoport tagjai Borgátára utaznak. A találkozó közös vacsorával zárult. A gobelinkiállítás június 24-éig látható.

Hegyi Ilona

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!