olvasói levél

2017.10.04. 10:23

Őszi díszektől pompázik Vaszar

A Tegyünk Vaszarért Egyesület nagy lelkesedéssel készül az október 7-én szombaton megrendezésre kerülő Szüreti felvonulásra.

A falu több pontján is őszi dekorációval varázsoljuk szebbé a rendezvény környezetét. Szalmabála, tök, krizantém, kukorica és rengeteg őszi növény szépíti a községet.

A már hagyománnyá vált Szüreti felvonulás keretein belül rendezzük meg a környéken egyedinek mondható „Portadíszítő versenyt”. A verseny megmozgatja a falu apraja-nagyját, ezen kezdeményezés által szinte minden utca őszi díszletbe öltözik. Az elmúlt évek során a felvonulás oly nagy méretűvé vált, hogy több száz felvonulót foglal magába, karneváli hangulatot öltve csikósok, betyárok, lovasok ostorcsattogtatása emeli majd a hangulatot. A program délutáni részében a Művelődési házban számos fellépő szórakoztatja majd a közönséget, sztárvendégként a Balance Band Együttes látogat el községünkbe. A mulatságot bál zárja majd, a talp alá valót a Magic Boys együttes szolgáltatja. Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt községünkbe!

Papp Jánosné

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!