Olvasó

2017.06.22. 13:01

Osztálytalálkozó Pétfürdőn

Immár 13 éve, hogy minden nyáron találkozunk mindazon osztálytársainkkal, akik a pétfürdői Horváth István Általános Iskola tanulói voltak 1946–54 között.

Olvasó

Így volt ez idén is, június közepén.

Megemlékeztünk az elhunyt osztálytársainkról, szó szerin szeretett tanárainkról. Felelevenítjük ezeken az összejöveteleken azokat az emlékeket, amelyeket a 8 év alatt magunk mögött hagytunk. Minden évben van valami új, ami előzőleg feledésbe merült. Nagyszerű baráti közösség voltunk, főleg azzal együtt, hogy fiúsítottuk a lány osztálytársainkat és így egy közös csapatot alkottunk és tettünk színessé, főként a szünidőinket.

Mi, pétiek büszkén konstatáltuk azt, hogy a különböző városokból érkező társaink dicsérték, hogy évről évre épül-szépül Pétfürdő. Hiányérzetünk, hogy a híres pétfürdői 50 méteres uszoda eltűnt, pedig ott annak idején országos bajnokságot is bonyolítottak le. A találkozó hangulatát fokozta – nem is először – a Kolping szakiskola mesterszakácsának, Csíkos Zolinak a főztje, valamint a Azomszéd András nagyszerű vendéglátása az éttermében. Biztos, hogy jövőre is találkozunk.

A „kéthetes" korúak nevében

Tránszky László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!