Olvasó

2012.07.02. 14:54

Sajnálom, hogy vége az Eb-nek

Minden tiszteletem a fanyalgóké, hiszen ők a maximalisták, akik mindig többet és jobbat várnak. Szerintem, aki már a jóval is beérem, ez az EB érdekes volt.

Elekes András

Tartogatott meglepetéseket, pl. a hollandok szégyenteljes bukása, vagy a váratlan olasz renascimento, azaz újjászületés. Bebizonyította, hogy minden csodafegyvernek van ellenszere, s a végső győzelem dacára a spanyol (azaz Barcelona) stílus sem legyőzhetetlen. Láthattuk, miért hajlandók lenyelni Balotelli minden bunkóságát. Megcsodálhattuk a perememberként gólkirályi címre esélyes Fernando Torres példamutató önzetlenségét, amellyel kiszolgálta Matát, Chelsea-beli csapattársát. Megbizonyosodhattunk, hogy a Pirlo vagy Sevcsenko féle zsenit veszélyes az évei alapján megítélni. Immár tudjuk, a következő években komolyan számolni kell Joachim Löw fiatal német csapatával, s bár az angolok veretlenül estek ki, mindaddig képtelenek lesznek kiemelkedő eredményre, amíg legjobbjuk, Gerrard talán vízhordóként bekerülhetne a spanyol keretbe. Szóval, szerintem jó kontinenstornát láttunk. Reméljük a világbajnokság még jobb lesz. S azon a meglepetést a magyar válogatott játéka jelenti majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!