Olvasó

2015.08.18. 15:02

Szeles József és Hatás Andrea Szápáron

A Könyvtári Információs és Közösségi hely (Községi Könyvtár, Szápár) szervezésében augusztus 15-én 20 órai kezdettel Szeles József és Hatás Andrea Éjjel az omnibusz tetején elnevezésű zenés összeállítását hallgathatták meg a kedves érdeklődők a Szápári családi nap keretén belül.

Olvasó

A Szápári Szabadidő Központ adott helyet a nívós produkciónak. Az egész délutános rendezvénysorozat vége felé lépett fel Szeles József, a veszprémi Petőfi Színház színművésze, és Hatás Andrea művésznő, akik remek műsorukkal teljesen elvarázsolták a közönséget. Szerencsére az időjárás engedte, hogy sokan ellátogassanak a családi napra. Megközelítőleg 200 fő, azon belül közel 50 fő 14 éven aluli gyerek vett részt a programon. Az előadóművészek készültek musicalekkel, operettrészletekkel, továbbá néhány régi slágert el is énekeltettek a nézősereggel.

A program a Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer (KSZR) keretében valósulhatott meg. Köszönöm a KSZR-nek, hogy lehetővé tette eme színvonalas előadást, mivel Szápáron nem igazán nyílik lehetőség ilyen produkciót meghallgatni. Remélem, hogy jövőre ismét rendezhetünk ehhez hasonló műsorokat. Köszönet jár még a Veszprémi Eötvös Károly Megyei Könyvtár munkatársainak, akik segítették megszervezni a programot.

Limpár Petra könyvtáros

községi könyvtár, Szápár

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!