Olvasó

2015.08.06. 08:39

Szervezzenek szurkolói gyűlést

Bár legutóbb elbúcsúztam a város fociszerető sportbarátaitól, de aztán pár héttel ezelőtt felhívott egy sportbarát, hogy ne hagyjam abba az írást.

Olvasó

Ezért úgy döntöttem, hogy folytatom, ezzel segíteni szeretném a VLS Veszprém focistáit, hogy minél több szurkoló legyen az első meccsen. Első lépésként volna egy javaslatom a VLS vezetői felé. Szeretném, ha megszerveznének egy szurkolói gyűlést, ott lehetne igazán felmérni, hogy milyen érdeklődés van a csapatszereplés iránt. A szurkolói gyűlésen lenne a játékosok bemutatása és a jövőképről beszélnének a vezetők. A Naplóban tennénk közzé a szurkolói gyűlés időpontját.

Én azt is jó dolognak tartom, hogy amíg nem készül el a városi stadion, addig a volt Vasas műfüves pályán játszik a csapat. Nem szednek belépőt, ez jó közönségcsalogató a szurkolók számára. Igazán, így alulról nézve nagyon nehéz lesz a megye I-ben induló VLS-nek.

Hiszek abban, hogy pár év múlva meg sem áll a VLS a középtávú célig, azaz a másodosztályig. Vissza a megye I-hez. Nagyon erős a mezőny. Itt van mindjárt Úrkút. Hatszor nyert zsinórban bajnokságot. Aztán a Pápa, Fűzfő, Rátót, Öskü és Veszprém. Ebből a hat csapatból bárki első lehet. Én már nagyon várom a megyei rangadókat, remélem, sok nézővel.

Ezzel a gondolattal kívánok az egész csapatnak sok sikert, jó egészséget.

Ambrus Gyula

Gyulafirátót

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!