a demokrácia ünnepe

2019.10.13. 09:59

Orbán Viktor: ma arról kell dönteni, hogy lesznek-e alkalmas vezetők a települések élén

A miniszterelnök magas részvételre és jó hangulatú vasárnapra számít.

Budapest, 2019. október 13. Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó távozik szavazás után a Zugligeti Általános Iskolából az önkormányzati választáson 2019. október 13-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Már vasárnap reggel leadta a szavazatát Orbán Viktor miniszterelnök Budapesten a 12. kerületben. A miniszterelnök ezután azt mondta: ma arról kell dönteni, hogy lesznek-e alkalmas vezetők a települések élén – írja a Magyar Nemzet.

„Most az a feladat, hogy 5 évre megtaláljuk a városaink és falvaink alkalmas vezetőit. Szerintem ez menni fog, én egy magas részvételre és jó hangulatú vasárnapra számítok, tehát a demokráciának egyfajta ünnepére. Mindig úgy van az, hogy a kampánynak a színvonala meg a választás eredménye közötti élés kontraszt vasárnap este megmutatkozik, ebben reménykedem én is” – fejtette ki az M1 Híradójában.

Hozzátette: azt kérem a választókról, hogy a 12. kerületben szavazzanak Pokorni Zoltánra, a fővárosban pedig Tarlós Istvánra.

„Így tettem én is. Egyéb zavaró körülményekkel én nem foglalkoztam” – hangsúlyozta.

A miniszterelnök Facebook oldalán is szavazásra buzdít:

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó távozik szavazás után a Zugligeti Általános Iskolából az önkormányzati választáson 2019. október 13-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!