rendkívüli nyitvatartás

2019.10.13. 07:00

Nyitva lesznek a megyei kormányablakok is október 12-13-án

Az önkormányzati választások hétvégéjén rendkívüli nyitvatartással segítik a lejárt személyi azonosítók pótlását a Veszprém Megyei Kormányhivatal kormányablakai, tájékoztatta lapunkat a megyei kormányhivatal.

Juhász-Léhi István

A választási törvény alapján október 13-ára kitűzött önkormányzati választásokon csak azok szavazhatnak, akik érvényes személyazonosításra alkalmas okmánnyal igazolni tudják magukat és bemutatják a lakcímkártyájukat.

Annak érdekében, hogy minél több választásra jogosult állampolgár élni tudjon szavazati jogával, a Veszprém Megyei Kormányhivatal járási hivatalainak kormányablakai rendkívüli nyitvatartással várják az ügyfeleket október 12-én (szombat) 8 órától 19-ig, és október 13-án reggel 7 és 19 óra között.

Az ügyeleti nyitvatartás alatt kizárólag az ideiglenes személyazonosító igazolvány kiállítására, a lakcímkártya pótlására, valamint az igényelt és elkészült okmányok átvételére van lehetőség. Egyéb ügyek intézése a szokásos nyitvatartási időben zajlik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!