Hetven késszúrás

2017.09.10. 19:05

Előzetesben a táskás gyilkos

Egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezték azt a férfit, aki a gyanú szerint májusban leszúrta, majd egy táskába rejtette és elásta áldozatát Budapesten.

Elrejtőzhet a gyanúsított a Budai Központi Kerületi Bíróság szerint, ezért vasárnap elrendelte el az előzetes letartóztatást; a férfit emberölés bűntettével gyanúsítja a nyomozó hatóság.

V. Zsolt a gyanú szerint májusban egy vita utáni dulakodásban legalább 70 késszúrással megölt egy másik férfit. A holttestet egy nagyméretű vízhatlan táskába tette, majd Budapest XI. kerületében, egy fás, bokros területen elásta.

A nyomozás több bizonyítékkal is rendelkezik már, köztük a helyszíni szemle adatai, a telefonszolgáltatók válaszai, a tanúvallomások és a gyanúsított beismerő vallomása.

A férfira öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztés vár, a bíróság szerint a szökést és az elrejtőzést csak az előzetes letartóztatás zárhatja ki, amely az elsőfokú bíróság határozatáig, de legfeljebb október 10-ig tart.

A gyilkosságra az után derült fény, hogy a rendőrségre bejelentés érkezett, amely szerint május 17-én Újbudán eltűnt egy fiatal férfi. Az eljárás során felmerült a gyanú, hogy bűncselekmény áldozata lett.

A nyomozók keresőkutya segítségével a XI. kerületben egy fás, bokros területen elásva találták meg az eltűnt ember holttestét. A helyszínelésnél megállapították, hogy a férfit „brutális módon ölték meg, testén hetven késszúrás található”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában