brüsszeli döntés

2017.11.26. 12:30

Halász: minden eddiginél veszélyesebb „migránspárti” határozat született

A Fidesz kezdeményezi, hogy az Országgyűlés tárgyalja meg az Európai Parlament azon legutóbbi állásfoglalását, amelynek több pontja véleményük szerint a Soros-terv több pontjának végrehajtását vetíti előre.

Halász János, a kormánypárt frakciójának szóvivője, országgyűlési képviselő vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: „Soros György szövetségesei és a magyar baloldal” támogatásával egy minden eddiginél veszélyesebb „migránspárti” határozat született.

A brüsszeli döntésben ugyanis benne van a kötelező felső korlát nélküli betelepítési kvóta, az EU-ba lépő migránsok automatikus elosztása, a gazdasági migráció legalizálása, a kiszélesített és felgyorsított családegyesítés, a „Soros-féle NGO-k” bevonása a nemzetközi eljárásokba, a nemzeti hatáskörök szűkítése és a betelepítést elutasító országok megbüntetése – sorolta, hozzátéve: az állásfoglalás ezen elemei egy az egyben visszaköszönnek a Soros-tervben is.

A Fidesz-frakció szóvivője hangsúlyozta: az is nyilvánvaló, hogy ezt a határozatot át akarják verni a brüsszeli döntéshozatalon és a tagállamokon is.

Címkék#soros

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában