Fél tonna

2017.12.20. 07:10

Egymilliárd forintot érő kábítószert fogtak Röszkén

Mintegy fél tonna marihuánagyanús, valamint több mint egy kilogramm hasisgyanús anyagot találtak a pénzügyőrök egy tehergépjárműben Röszkén, a rendőrség egy 36 éves albán állampolgárral szemben nyomoz.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai december 18-án reggel egy albán, üresnek bejelentett kamiont röntgenvizsgálatra irányítottak, és ennek során kiderült, hogy a pótkocsi teteje dupla, ezért azt megbontották – közölte az MTI-vel szerdán a NAV. A rejtekhelyről 90 csomag marihuánagyanús növényi törmelék és több mint egy kilogramm hasisgyanús anyag került elő.

A pénzügyőrök a feketepiacon megközelítőleg egymilliárd forintot érő kábítószergyanús anyagot, valamint a járművet vezető albán férfit feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

A police.hu-n megjelent információk szerint a helyszínen elvégzett gyorsteszt kimutatta, hogy a megtalált anyag marihuána, amelyet a rendőrök lefoglaltak.

A KR NNI nyomozói az albán férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában