kettős tragédia

2018.02.09. 10:55

Meghalt a csütörtökön Győrben megszúrt férfi

Meghalt az a 43 éves férfi a győri kórházban pénteken, akit munkatársa csütörtökön az E.ON győri telephelyén nyolcszor késsel mellkason szúrt.

Hiába küzdöttek órákon át megállás nél­kül a győri Petz Aladár kórház orvosai a helyi E.ON igazgatóhelyettesének, a 43 éves S. Zsoltnak az életé­ért.

Ahogy azt csütörtökön megírtuk, a férfit egy zavarodott elméjű munkás egy hatalmas késsel megtámadta csütörtök hajnalban. Úgy tudni, hogy az 53 éves alkalmazott nem Zsoltot akarta bántani, hanem a cég igazgatóját. Útban az iroda felé azonban összetalálkozott Zsolttal, aki próbálta megállítani a férfit, dulakodni kezdtek. A munkás ekkor kést rántott, és nyolcszor vágta bele azt az igazgatóhelyettes mellkasába. A szúrások a tüdejét, a szívét és a mellkasi nagyereket roncsolták. A férfi ezután kivetette magát az épület második emeletéről, és olyan súlyosan sérült, hogy már nem lehetett megmenteni.

A dolgozók megdöbbentek a történ­tek után, a megszúrt Zsoltot mindenki sze­rette. Biztosak vagyunk benne, hogy próbálta megállítani vagy feltartóztatni azt a zavarodott elméjű embert, amikor ez a szörnyűség történt. Fel sem tudjuk fogni, hogy egy ártatlan férfi életveszélybe került csak azért, mert rosszkor volt rossz helyen. Kizárt, hogy Zsolttal bármi baja lett volna, ugyanis nem volt ellensége, sem haragosa, mindenki szereti – mondta a Borsnak a férfi egyik ismerőse. Az ártatlan kétgyerekes családapáért az egész cég szorított.

Nemcsak a rendőrség, hanem az E.ON is vizsgálja a rejtélyes esetet, együttéreznek az érintett családtagokkal.

 

Borítókép: Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában