sikertelen követelés

2020.02.07. 07:02

Elszállították a Kelebiánál összegyűlt migránsokat

A rendőrök 7 óra 2 perckor megnyitották a határátkelőhelyet, így az átléptetés ismét zavartalan.

Kelebia, 2020. február 7. A Szerbiából, a vajdasági Szabadkáról indult migránsmenet tagjait a szerb hatóságok buszokkal visszaszállítják a befogadóközpontokba a Kelebia-Tompa határátkelő szerbiai oldalánál 2020. február 7-én hajnalban. MTI/Balogh Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Cikkünk frissül

Hajnal fél kettőkor több száz rendőr érkezett a határátkelőhelyre, összeterelték a közel hatszáz migránst, és buszokra ültették őket. Az illegális bevándorlókat visszavitték a befogadóközpontokba. A Pannon RTV információi szerint a migránsok nem álltak ellen, békésen szálltak fel a buszokra.

A közelben tartózkodott az M1 Híradó stábja is, a helyszíni tudósító azt mondta, információik szerint mindenkit a presevói befogadóközpontba vittek.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a migránscsoport csütörtök délután indult el a déli határra. Azt akarták elérni, hogy Magyarország nyissa meg előttük a határt.

Borítókép: A Szerbiából, a vajdasági Szabadkáról indult migránsmenet tagjait a szerb hatóságok buszokkal visszaszállítják a befogadóközpontokba a Kelebia-Tompa határátkelő szerbiai oldalánál 2020. február 7-én hajnalban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában