hittel, alázattal

2021.09.12. 18:27

A Magyar Református Szeretetszolgálat jószolgálati nagykövete lett Novák Katalin (videó)

A szeretetszolgálat felkérését megtisztelőnek nevezte a családokért felelős tárca nélküli miniszter.

Megtisztelőnek nevezte a családokért felelős tárca nélküli miniszter, hogy a Magyar Református Szeretetszolgálat jószolgálati nagykövetnek kérte fel.

Novák Katalin a közösségi oldalán vasárnap megjelent bejegyzésében azt írta, a szeretetszolgálat 2006 óta támogatja a nehéz helyzetben élő rászorulókat itthon és határainkon túl, és a szervezethez olyan programok köthetők, mint a több tízezer embert megmozgató Szeretethíd – Kárpát-medencei Református Önkéntes Napok, a rászoruló gyerekek kívánságait teljesítő Karácsonyi Kívánságlista, az ifjú tehetségeket támogató Nyilas Misi Ösztöndíj Program vagy a beteg gyermekeknek vigaszt nyújtó Mentő Maci Program.

„A jövőben a Magyar Református Szeretetszolgálat jószolgálati nagyköveteként fogom képviselni az alapítványt a különböző rendezvényeken, és személyesen is bekapcsolódom majd a szervezet karitatív munkájába” – írta a politikus, és hozzátette: a legjobb tudása szerint hittel, alázattal fogja szolgálni a közösséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában