Genderideológia

2021.11.27. 16:45

Varga Judit: Németország elesett⁉️

Ahogyan az új német kormány politikája körvonalazódik, úgy kapcsolt ötödik sebességbe a gender-őrület is – írta az igazságügyi miniszter közösségi oldalán.

A balliberális Ampel koalíció programjában külön alfejezetet szentelnek például a Queer-politikának, melynek keretében ösztönözni fogják az iskolai LMBTQ-lobbit, a nemkiegyenlítő műtétek teljes költségét az adófizetők pénzéből finanszíroznák, de szorgalmazzák, hogy minden uniós tagállamban elismerjék a szivárványcsaládokat és az EU-ban kötött egyneműek közötti házasságokat.

Láthatjuk, hogy az LMBTQ-propaganda Németországot is ledöntötte a lábáról, egyre nagyobb szükség van tehát azokra a közép-európai országokra, amelyek a keresztény értékek és a józan ész mentén védik a jövő generációit a woke forradalmától. Mi, magyarok kitartunk és megálljt parancsolunk ennek az őrületnek! – írta Varga Judit.

Borítókép: Varga Judit igazságügyi miniszter beszédet mond a Következő ezer év a gyermekekért! című konferencián 2021. november 25-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában