Döbbenet

2021.12.14. 07:51

Az ünnepek előtt rúgták ki Karácsony Gergelyék a kétgyerekes férfit (videó)

Nem sokkal karácsony előtt került utcára az a kétgyerekes, családos férfi, aki megkereste a Metropol szerkesztőségét, majd megrázó videóinterjút adott a lapnak.

Már nyár óta tartották bizonytalanságban a főváros vezetői, aztán éppen az ünnepek előtt rúgták ki, többedmagával együtt. Szerinte folyamatos a „ritkítás” a budapesti közműcégeknél – írja a Metropol.

A cégvezetők egyértelműen a fizikai dolgozókra utaznak. Erről néhány napja írt a Metropol: a cikkből kiderül, hogy a város vezetése a melósokon spórol, ami látszik is a városon: leszerelt kukák, több szemét és gaz mindenütt.

A megrázó videóinterjú az egyik fővárosi cégtől elbocsátott alkalmazottal itt megnézhető. Mivel fél, hogy a városvezetők „utánanyúlnak”, kérte, hogy takarják el az arcát és torzítsák el a hangját, hogy ne legyen felismerhető.

A munka nélkül maradt férfit különösen felháborítja, hogy miközben az alkalmazottak sorra kerülnek az utcára, egyre hosszabb Karácsony Gergely tanácsadóinak a listája, akik szinte egyáltalán nem járnak be dolgozni az egymillió körüli fizetésekért. Az erről szóló lista körbejár a fővárosi közműcégeknél.

Ráadásul néhány fővárosi vezető szinte provokálja a dolgozókat, amikor naponta váltogatott sokmilliós luxusórákat villantva jachtozik valahol a tengereken, hogy aztán dicsekedve kiposztolja az erről szóló képeket. Van olyan is közöttük, aki pofátlanul ráírta az ilyen képekre, hogy HOME OFFICE…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában