Mentális fáradtság

2022.04.12. 16:03

Obama és Trump orvosa azonnali lemondásra szólította fel Bident

Ronny Jackson szerint a jelenlegi elnök mentálisan alkalmatlan a feladatának ellátására. „Kognitívan nem képes a vezetésre” – jelentette ki a jelenlegi elnökről.

Ronny Jackson, a Fehér Ház egykori orvosa, aki az Obama- és Trump-kormány idején is betöltötte ezt a szerepet, pénteken azt mondta, hogy Joe Biden demokrata elnöknek azonnal le kell mondania, hogy megkímélje az országot még több szenvedéstől, mert Biden mentálisan nem alkalmas az elnöki posztra – írja a Mandiner.

Biden nem tudja, mi történik Ukrajnával

– írta Jackson a Twitteren.

Nem tudja, mi történik! Kognitívan nem képes a vezetésre. Le kell mondania, mielőtt országunk tovább szenved.

– Az egész ország látja mentális kognitív problémáit már több mint egy éve, és a legtöbb ember fejében nincs kétség, hogy valami történik vele, hogy kognitív szempontból nem ugyanaz, mint régen. Most nem alkalmas az elnökünknek – mondta Jackson egy múlt havi interjúban. 

– Valahányszor felkel, és az amerikaiakhoz beszél, nem csak az amerikaiak nézik a beszédet, hanem az egész világ, és ez a probléma része.

Fáradtnak, gyengének, zavartnak, tanácstalannak tűnik, és ez a gyengeséget üzeni az egész világon, és ezt kihasználják.

Negyven évnyi felvételünk van, visszamehet és megnézheti ezt az embert, szóval nem mintha nem lenne mihez hasonlítanunk – mondta Jackson.

– Visszamehetsz, és megnézheted, mindig tréfálkozott, mindig követett el félrelépéseket, de ilyet soha. Ez valami más. Ezek nem tréfák… Ez sokkal komolyabb dolog.

Borítókép: Ronny Jackson / MTI / EPA / Jim Lo Scalzo

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában