Luxusbaloldal

2022.07.13. 09:26

Hadházy 28 milliós autót szerzett magának, közben a neten pénzért kuncsorog

Hadházy Ákos a híveitől folyamatosan pénzt koldul, és mivel nem tette le az esküt, az Országgyűlésben sem dolgozik.

Miközben Hadházy Ákos a híveitől folyamatosan pénzt koldul, és mivel nem tette le az esküt, az Országgyűlésben sem dolgozik, a Metropol megtudta, hogy a lehető legnagyobb titokban beszerzett magának egy 28 milliós autót.

Hadházy nagyon vigyáz arra, hogy a lehető legkevesebben tudjanak a luxusjárgányról, ezért olyan rendezvényekre, nyilvános eseményekre, ahol lebukhat, mindig egy olcsóbb kocsival érkezik. Sőt olykor vonatra ül, hogy előadhassa, mennyire rosszul megy neki...

Minden más alkalommal azonban ezt a közel 30 milliós, méregdrága extrák sorával felszerelt vadonatúj plug in hybridet használja.

A kocsi Hadházyék udvarában:

Forrás: Metropol

Ennek a Volkswagen T7 Multivan Style RT Plug-In Hybrid-nek az alapára 26 522 680 forint. A Metropol a lízingcégtől megtudta, hogy Hadházy luxusautója a krómozott díszcsíkkal, a sötétített ablaküveggel, a képen szereplő, reflexezüst metál kivitelben, a speciális Toshima sötétszürke, 18 colos könnyűfém felnivel együtt legkevesebb 27 348 180 Ft-ba kerül.

Ehhez még hozzájöhetnek olyan belső extrák, mint például az internetezésre is alkalmas „Discover Pro" típusú infotainment felület és a nemesacél(!) pedálok, amivel a kocsi ára azonnal 30 millió fölé szaladhat.

 Mindezek fényében érdemes újra elolvasni Hadházy pénzt kolduló vagy izzadtan vonatozó posztjait...

Forrás: Facebook

Mivel Hadházy Ákos Zugló egyéni országgyűlési képviselője, ám nem tette le az esküt, így jelenleg a választókerületet senki nem képviseli a törvényhozásban – egyedül az országban. Amíg Hadházy nem teszi le az esküjét, nem használhatja képviselői jogosítványait és fizetést sem kap, ezért a Facebookon kezdett pénzért kuncsorogni: 6 millió forintot kért nyárra. Ez persze sokaknál kicsapta a biztosítékot Zuglóban.

Borítókép: Hadházy Ákos / Magyar Nemzet / Kurucz Árpád 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában