Fotelforradalom

2022.08.14. 10:06

Agresszív Facebook-posztok és megvásárolt lájkok: így készül Gyurcsány

Ha esetleg nem lenne elég baj, hogy háború és energiaválság van, még Gyurcsány is „készül”. Megint kormányozni szeretne – írta közösségi oldalán a napokban Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője hozzátéve, hogy a „műsorát azonban már láttuk”. Mint írta, Gyurcsány akkor is emelte az adókat, amikor nem volt háború – írja az Origo.

Fotó: Havran Zoltán

Ha esetleg nem lenne elég baj, hogy háború és energiaválság van, még Gyurcsány is „készül”. Megint kormányozni szeretne – írta közösségi oldalán a napokban Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője hozzátéve, hogy a „műsorát azonban már láttuk". Mint írta, Gyurcsány akkor is emelte az adókat, amikor nem volt háború. A bukott miniszterelnök hetek óta arról írogat közösségi oldalán, hogy „készül", gondolatait pedig láthatóan megvásárolt lájkokkal próbálja népszerűsíteni.

„Gyurcsány hetek óta írogatja, hogy ’készül’, de nem mondja meg, hová” – írta egy Facebook-bejegyzésében a Fidesz frakcióvezetője, Kocsis Máté, aki egy cikket is megosztott „az egyetlen elfogadható magyarázatról”, ami szerint a Holdon vannak lakható helyek.

Az elmúlt időszakban

Gyurcsány Ferenc valódi kanapéforradalmárként Facebook-bejegyzésekben próbálja átadni gondolatait.

Szerinte „rendetlenség lett”. Mint írta: „Ti tettétek, mi készülünk”. Máshol fenyegetően azt írja egy bejegyzése végén: „Végetek van. Mi meg készülünk.” Egy harmadik posztját pedig úgy zárja: „Megtesszük. Készülünk.”

Gyurcsány „egyszer már tönkretett mindent, de ő most is készül. Mindenkinek jobb, ha nem teszi”

– reagált a DK-elnök bejegyzéseire a napokban Kocsis Máté. 

A jelek szerint Gyurcsány megvásárolt lájkokkal próbálja népszerűbbé tenni gondolatait.

A teljes cikk ITT olvasható.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc / Magyar Nemzet / Havran Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában