Kábítószer

2022.10.25. 15:16

Drogkereskedelem gyanújával letartóztatták az ismert ellenzéki divattervezőt, H. Zoltánt

A rendőrség kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt nyomoz – írja a Magyar Nemzet.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Brian A Jackson

Droggal összefüggő bűncselekmények miatt tartóztatták le Márki-Zay Péter szövetségesét, az ismert ellenzéki divattervezőt, H. Zoltánt. Az O1G pólókat áruló, korábban a vidéki embereket is gyalázó baloldali aktivistánál a hírek szerint jelentős mennyiségű kábítószert is találtak. A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy H. Zoltánnál többek között 16 gramm kokaint és készpénzt is lefoglaltak. 

H. Zoltánról tudni kell, hogy Márki-Zay Péter volt ellenzéki miniszterelnök-jelölt szövetségese, önkormányzati képviselőjelölt is volt Szerencsen. Az O1G pólókat is áruló H. Zoltán segédkezett a Mindenki Magyarországa Mozgalom zászlóbontó eseményén is, továbbá Hadházy Ákosnak adott öltözködési tanácsokat.

 

Jómagam, mint önkéntes, civil aktivista és mint divattervező, designer hozzáadtam a privát munkámat, tehetségemet, tapasztalatomat és kapcsolati tőkémet a rendezvény munkálataihoz, az elnökségi tagokat stylingolom, illetve a terem dekorációjáért felelek többek közt

 

– írta korábban a divattervező. Bejegyzésében H. Zoltán a Márki-Zay Péter által fémjelzett társulás politikusairól és a mozgalom nyakkendőiről osztott meg képeket.  

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában