Jónak lenni jó!

2022.11.03. 16:06

Két hét alatt tízmillió forint gyűlt össze a közmédia jótékonysági akcióján

Két hét alatt tízmillió forint gyűlt össze a közmédia jótékonysági akcióján, amelyhez eddig több mint húszezren csatlakoztak. A Jónak lenni jó! kampánnyal idén a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségét támogatják - tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó és Marketing Irodája csütörtökön az MTI-t.

Nagy Sándor, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ) elnöke (b4) beszél, mellette Papp Dániel, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója (b1), Altorjai Anita, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója (b2), Siklósi Beatrix projektvezető, a Kossuth Rádió csatornaigazgatója (b3) a közmédia tizenegyedik Jónak lenni jó! kampányának bejelentő sajtóeseményén a Hotel Benczúrban a Fehér bot napján, 2022. október 15-én

Forrás: MTI

Fotó: Bruzák Noémi

Mint a közleményben kiemelik, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének missziója, hogy támogassa a vak és gyengénlátó emberek önálló életvitelét és esélyegyenlőségét, ehhez nyújt segítséget Magyarország legnagyobb médiavállalata.

A szervezet tevékenységét több módon lehet segíteni, 500 forinttal a 13600-as telefonszám hívásával és a 96-os azonosító megadásával, illetve SMS-ben a 96-os szám elküldésével a 13600-as telefonszámra. Az adományok a kedvezményezett szervezet számlaszámán jelennek meg, a közmédia pedig követi azok útját, hogy hitelesen közvetítsen az akció által elért eredményéről.

Emellett a közmédia karitatív kampánya ezúttal is különleges tárgyak eladásával segíti a szervezet munkáját. Az ismert emberek által felkínált relikviák többségét a Jónak lenni jó! honlapján lehet megvásárolni, néhány különleges tárgyat pedig a közmédia december 18-i egész napos műsorfolyama során bocsátanak árverésre.

A jótékonysági akcióhoz a [email protected] e-mail címre várják a felajánlásokat, a kampány alakulásáról a mediaklikk.hu/jonaklennijo oldalon lehet tájékozódni - áll a közleményben.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában