Közlemény

2023.01.02. 16:41

Alapjogokért Központ: pedofilokkal szimpatizáló színdarabot támogat a német állam

A produkciót Luke Malone amerikai újságíró cikke ihlette, aki meginterjúvolt egy 3 és 8 év közötti kisgyermekek iránt érdeklődő pedofilt.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Roman Chazov

A pedofíliát és a pedofilokat megértő hangnemben bemutató színdarabot készítenek a „Theater unterm Dach” színházban, melyet a berlini városi tanács és egy német állam által finanszírozott művészeti program is támogat - írja közösségi oldalán az Alapjogokért Központ.

Hozzátették:

 az elmúlt években számos alkalommal találkoztunk olyan esetekkel, amikor különböző NGO-k vagy aktivista csoportok megpróbálták normalizálni a pedofíliát,

 mondván, hogy ez is csak egy szexuális irányultság. Azonban ez az első európai eset, amikor mindezt adófizetők pénzéből teszik. 

A produkciót Luke Malone amerikai újságíró cikke ihlette, aki meginterjúvolt egy 3 és 8 év közötti kisgyermekek iránt érdeklődő pedofilt. Cikkében Malone szexuális irányultságként hivatkozik a pedofíliára, 

a színdarab készítői pedig egyenesen azt állítják, hogy „durva leegyszerűsítések és bűnügyekkel kapcsolatos félreértések alakították ki a pedofilokról a társadalomban jelenleg élő képet”.

 A pedofíliát propagálni igyekvő liberálisok álságos céljaik elérése érdekében ismét a nyelvmágia eszközéhez folyamodtak és konzekvensen „kiskorúakhoz vonzódó személyeknek” nevezik a pedofilokat - írja a közlemény.

Az Alapjogokért Központ rámutatott:

 újra kiderült, hogy az LMBTQIA2+ propaganda nem ismer határokat. 

Számos konzervatív gondolkodó évek óta próbálja felhívni a figyelmet arra, hogy ez egy rendkívül veszélyes irány, de a liberális véleményterror mindegyiküket kirekesztő bigottnak minősítette. Az elmúlt évek során általánossá vált az a gyakorlat, hogy a progresszió élharcosai mesterségesen kiragadott példákon keresztül próbálnak érzékenyíteni morálisan elfogadhatatlan viselkedésformák iránt. Ez a taktika akkor is megütközést kelt, ha felnőttekre irányul, ám mára nyilvánvalóvá vált, hogy gyermekek kerültek a célkeresztbe, hiszen a haladárok a legalantasabb bűncselekmény, a pedofília védelmére keltek. 

Ha Magyarországon teret engednénk a gender propagandának, akkor a mi gyerekeink is veszélybe sodródnának - zárul a közlemény. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában