B. Zsolt szexbotránya

2023.02.21. 10:34

Alapjogokért Központ: a genderpropaganda a gyerekekre leselkedő legnagyobb veszély

Az Alapjogokért Központ szerint a genderpropaganda nem „egy jópofa szivárványos dumcsi”, hanem a gyerekekre leselkedő legnagyobb veszély.

Képünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: G.Tbov

A jogi elemző- és kutatóintézet kedden a Facebook-oldalán azt írta, „nincs mit csodálkozni” azon, hogy az utóbbi hetekben több olyan pedofil bűncselekményre is fény derült, amelyet nevelők, tanárok követtek el, ugyanis „a nyílt társadalom hálózata által finanszírozott civilek” évek óta „trenírozzák, képzik, kiadványokkal látják el” a pedagógusokat, hogy „vállalják fel legkülönfélébb szexuális orientációjukat”.  

Ez a trenírozás egyben „bátorítás” is, amely alapján egy tanár „feljogosítva érezheti magát arra, hogy ha ennyi minden belefér a szexualitásba és annak megélésébe”, akkor ez lehetőség a „legbetegebb hajlamok gátlástalan kiélésére is” – vélekedett a központ.   

Azt is írták, hogy a nyílt társadalom hálózata által finanszírozott „civileket” az Európai Bizottság is támogatja, közben pedig a magyar gyermekvédelmi törvényre hivatkozva nem adja oda az országnak járó forrásokat.   

„A pedofíliára nincs bocsánat, a genderpropaganda pedig nem egy jópofa szivárványos dumcsi, hanem a gyerekeinkre leselkedő legnagyobb veszély” – fogalmazott az Alapjogokért Központ.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában