Reagálás

2023.02.21. 22:29

Fidesz: a dollárbaloldal a háborús veszélyt hozza el

A Fidesz reagált Dobrev Klára DK-s európai parlamenti képviselő, az ellenzéki párt árnyék-miniszterelnöke nyilatkozatára.

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) árnyékkormányának árnyék-miniszterelnöke, a párt EP-képviselője beszédet mond a DK országos nagyrendezvényén Pécsen, az Expo Centerben 2023. február 21-én

Forrás: MTI Fotószerkesztőség

Fotó: Ruprech Judit

Dobrev Klára Pécsen arról beszélt, hogy a DK mint az ellenzék legerősebb pártja az eszköz az Orbán-rendszer megdöntéséhez, és az új európai Magyarország megteremtéséhez.

A nagyobbik kormánypárt azt írta, hogy a dollárbaloldal azt mondja és azt csinálja, amiért a háborúpárti megrendelőik fizetik őket: bele akarják rángatni Magyarországot a háborúba és az újabbnál újabb szankciókba, amelyek árát a magyar emberekkel fizettetnék meg.

A dollárbaloldal egyetlen intézkedést sem támogatott, amivel a családokat és a munkahelyeket védjük a szankciós inflációtól

– áll a Fidesz közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában