Válasz

2023.04.06. 12:13

Menczer Tamás: el a kezekkel a magyar gyerekektől!

El a kezekkel a magyar gyerekektől! - írta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára csütörtökön a Facebook-oldalán Csehország külügyminiszterének.

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára beszédet mond a székely szabadság napja alkalmából tartott ünnepségen a Budakeszi Városházán 2023. március 10-én

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

Menczer Tamás arra reagált, hogy Jan Lipavsky a Twitteren azt írta: "sajnálom, hogy Csehország nem csatlakozik a magyar LMBTQI-ellenes törvény elleni európai perhez. De nekünk, a Kalózpártban nem áll szándékunkban feladni ezt a témát. A gyerekeket nem fenyegeti, ha ilyen karaktereket látnak a tévében vagy a könyvekben. A gyűlölet mesterséges szítása vagy az információk elhallgatása fenyegeti őket." 

Az államtitkár bejegyzése szerint

 "a valóság ezzel szemben az, hogy de, a gyerekekre veszélyesek az ilyen karakterek. A gyerekek kiszolgáltatottak, nem tudják magukat megvédeni. Nekünk kell megvédenünk őket". 

Hozzátette, hogy a gyerekeket meg kell védeni az LMBTQ-propagandától. 

A gyerekeket meg kell védeni a pedofiloktól. 

"Szörnyű példákat láttunk, gondoskodnunk kell arról, hogy ezek ne ismétlődhessenek meg" - emelte ki, hangsúlyozva, hogy a gyerekeket meg kell védeni azoktól az alkalmatlan politikusoktól, akik nem ismerik fel a veszélyt. 

"Hogy a cseh óvodákban és iskolákban mi történik, az a csehek dolga, semmi közöm hozzá. Ahhoz sincs közöm, hogy Jan Lipavsky hogyan neveli a gyerekét - ha van neki. De azt jó, ha tudja a cseh külügyminiszter, hogy Magyarországon kizárólag a magyar emberek döntése számít, és a magyarok egyértelműen úgy döntöttek, hogy a gyerekeket meg kell védeni. 

Mi, magyarok mindenre képesek vagyunk a gyerekeinkért, minél többen jönnek velünk szemben a szivárványos gyorsvonaton, mi annál erősebbek leszünk.

 És a gyerekeinket meg fogjuk védeni" - fogalmazott Menczer Tamás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában