Tessék választani!

2018.04.07. 19:29

A kérdés az, hogy a gyerekeinkre vagy a migránsokra költsük-e a pénzünket

Orbán Viktor szerint a kampány végére a dolgok leegyszerűsödtek: arról döntünk, beengedjük-e a bevándorlókat vagy megvédjük a hazánkat.

„Arról kell döntenünk, hogy azt a gazdasági erőt és azt a pénzt, amit nagy nehezen megkerestünk, a gyermekeinkre, az unokáinkra, családtámogatásra, nyugdíjasokra, idősekre vagy a bevándorlókra kell majd elköltenünk” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök " target="_blank" rel="noopener">a Facebook-oldalán szombaton délután közzétett videóban a vasárnapi választásokról.

A kampány végére a dolgok leegyszerűsödtek: arról kell döntenünk, hogy beengedjük-e a bevándorlókat Magyarországra vagy megvédjük Magyarországot

- mutatott rá a kormányfő.

A visszaszámlálás elkezdődött, még néhány óra, és választunk – mondta Orbán Viktor, jelezve, maga is részt vesz a mozgósításban, egy telefonközpontból hívja fel a polgárokat, hogy vegyenek részt a vasárnapi, sorsdöntő választáson.

A kormányfő a kamerák előtt egy hölgyet is felhívott, akit arra kért, hogy menjen el szavazni, és hogy a Fidesz-KDNP jelöltjét és pártlistáját tüntesse ki bizalmával. A miniszterelnök elárulta: az ő 97 éves nagymamája is leadja vasárnap a voksát.

Borítókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában