Sérültek

2019.08.18. 17:17

A közönség közé hajtott egy kocsi a fogathajtó versenyen

Hatan sérültek meg vasárnap azon a szajoli fogathajtó versenyen, ahol megbokrosodott lovak miatt a közönség közé hajtott egy szekér – tájékoztatott az Országos Mentőszolgálat.

Közölték: a helyszínre érkező négy mentőegység hat sérültet – három gyermeket és három felnőttet – látott el. A sérültek többnyire zúzódásos sérüléseket szenvedtek, egy gyermeknél agyrázkódás, egy felnőttnél végtagtörés lehetősége vetődött fel, de mindegyikük stabil állapotban került kórházba.

A Jász-Nagykun Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt írta, a szajoli sportpályán rendezett fogathajtó versenyen az egyik fogat elé befogott lovak vasárnap délelőtt eddig ismeretlen okból megbokrosodtak és a közönség közé hajtottak. A szekér több nézőt elsodort, a balesetben a fogathajtó és a segédje is megsérült.

Az ügyben a Szolnoki Rendőrkapitányságon foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség gyanúja miatt indult nyomozás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában