Ország-világ

2021.04.08. 09:55

Aradszki András: az ima, az orvosi ellátás és a jó fizikai állapotom mentett meg

A KDNP-s országgyűlési képviselő tavaly év végén szenvedte meg a koronavírust és azóta már az otthonában lábadozik.

A politikus a Magyar Nemzet csütörtöki számában hangsúlyozta: életeket lehet megóvni azzal, ha betartják a szabályokat, ugyanakkor megdöbbentőnek tartja, hogy még mindig sokan tagadják a kór létezését, elvetik a maszk viselését vagy az oltás ellen hangolnak.

„Lehet, hogy náluk nem ilyen súlyos lefolyása lesz a betegségnek, akár még tünetmentesek is lehetnek, de bármelyik szerettüket, akár a párjukat, gyermekeiket, rokonukat, barátjukat, ismerősöket bajba sodorhatják. Kiszámíthatatlan, hogy egy-egy embert mennyire visel meg a koronavírus, ezért nem érdemes kockáztatni”

- tette hozzá.

Aradszki – aki november közepén kapta el a koronavírust, majd kórházba és lélegeztetőgépre került és csak húsvét előtt térhetett haza – elmondta: különösebb panasza már nincs, a szokásos poszt-Covid-tünetek jelentkeztek nála, így az álmatlanság, a fizikai gyengeség és a fáradékonyság.

Családja elmondása szerint legalább ötször lemondtak arról, hogy élve kijöhet a kórházból, de „a Jóisten és az egészségügyi dolgozók segítségével végül mégis győztesen kerültem ki a kórral folytatott küzdelemből”

- emelte ki.

Miközben Aradszki András az intenzív osztályon feküdt, egy főleg álhíreket publikáló, prominens baloldali politikusokhoz köthető hírportálon fizetett hirdetésként őt gyalázó írások jelentek meg, és ezt ő gátlástalannak tartja.

A politikus a gyógyulásával kapcsolatban elmondta, nagyon hálás az embereknek a sok fohászért, még külföldön is imádkoztak a gyógyulásáért.

„Az ima, az orvosi ellátás és a jó fizikai állapotom mentett meg. Ezek mind kellettek a csodához” – hívta fel a figyelmet a kormánypárti képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában