szerinte ez csak vicc

2020.06.03. 21:34

Az ablakból lövöldözött egy férfi Budapesten

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki szerda délután gázpisztollyal lövöldözött Angyalföldön, kedden este pedig egy csúzlit is kipróbált az ablakából.

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki szerda délután gázpisztollyal lövöldözött Angyalföldön, kedden este pedig egy csúzlit is kipróbált az ablakából. Azzal védekezett, csak vicc volt és kíváncsiság.

Délután 13 óra 44 perckor jelentették be a szomszédok, hogy lövéseket hallottak a Hegedűs Gyula utcai társasházból, ahol élnek.

A telefonáló egy gázpisztoly hangját hallotta. A helyszínen egy szemtanút is találtak, aki arról beszélt a rendőröknek, hogy tegnap este látta a férfit, ahogy csúzlival célba vette a szemközti társasházat.

A vallomások alapján megtalálták azt a lakást, ahonnan a lövéseket hallhatták. Egy 29 éves férfit találtak otthon, aki bevallotta, hogy ő lőtt este csúzlival, de csak viccből. Ugyanakkor bevallotta azt is, hogy kíváncsiságból gázpisztollyal is kilőtt az ablakon szerda délután.

Azt is hozzátette, hogy a csúzlival kalcium tablettát lőtt ki, a gázpisztollyal pedig csak a levegőbe célzott,

mert szerette volna hallani, milyen a fegyver hangja. Senki sem sérült meg végül.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság járőrei elfogták a lövöldözőt, és bevitték a kerületi rendőrkapitányságra, ahol garázdaság miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A fiatal szabadlábon védekezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában