hazugságspirál

2020.06.11. 11:07

Dömötör Csaba: az MSZP álhírvideója a magyar politika legrosszabb arca

Ez az egész tragikomikusnak tűnik, de valójában szörnyű történet – jelentette ki az államtitkár.

Dömötör Csaba közösségi oldalán közzétett videójában kijelentette, az MSZP álhírvideója a magyar politika legrosszabb arca.

Kapkodjuk a fejünket, újabb és újabb tudósítások jelennek meg azzal kapcsolatban, hogyan kavarodik bele a hazugságokba az MSZP és annak egyre több szereplője – mondta.

Arra a kérdésre, hogy miért szedték le a videót, azt bírták mondani, hogy azért, mert nem tudták, hogy a mentőszolgálat ennyire érzékeny. Majd amikor rákérdeztek, hogy ellenőrizték-e, hogy kivel állnak ki, ki szerepel a videóban, azt mondták, hogy ők nem nyomozgattak utána. És amikor azt kérdezték, miért kellett az Országos Mentőszolgálat épülete elé állni, akkor azt mondta a Korózs képviselő úr, hogy ő nem operatőr. Majd az egészet megpróbálták rákenni Ujhelyi István munkatársára, aki utána azt mondta, hogy ő csak fogta a kamerát, majd az MSZP-elnökségre mutogattak. Ez az egész tragikomikusnak tűnik, de valójában szörnyű történet – jelentette ki az államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában