vakcina

2021.07.14. 14:52

Gulyás Gergely: Karácsony álhíreket terjeszt, de lebukott

A SOTE kutatása egyértelműen igazolja, hogy valamennyi Magyarországon engedélyezett vakcina 96 % -nál nagyobb hatékonyságú.

„A főpolgármester hazugságai lelepleződtek. Karácsony Gergelynek a Gyurcsány Ferenc kegyeiért folyó harcban semmi nem drága” – írta közösségi oldalán a miniszterelnökséget vezető miniszter. Kifejtette:

Karácsony politikai célból hetek óta kelt minden alap nélkül félelmet azokban a magyar emberekben, akiket kínai vakcinával oltottak be. Mostanra egyértelműen kiderült: a főváros által alkalmazott “vizsgálat” csak az emberek becsapására alkalmas, a védettség felmérésére nem.

A SOTE kutatása igazolja, hogy a Karácsony Gergely által a védettség hiányával megtévesztett emberek 88 százaléka is védett. Összességében

valamennyi Magyarországon engedélyezett vakcina, így Sinopharm vakcinája is 96 % -nál nagyobb hatékonysággal nyújt védettséget a koronavírus ellen.

A főpolgármester kevesebb mint két év alatt a fővárosban Európa legnagyobb közlekedési dugóit állította elő, aggasztó a köztisztasági helyzet, Budapestet újra elárasztották a hajléktalanok. Karácsony Gergely ahelyett, hogy a saját maga által okozott problémákra keresne megoldást, a beoltott és védett emberekben igyekszik félelmet kelteni, hogy ezzel is a kormányt rágalmazhassa. A főpolgármester bocsánatkéréssel tartozik – írta Gulyás Gergely.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában