frontális karambol Szentendrén

2019.04.27. 19:28

A légimentők élesztették újra a halottnak hitt sérültet

Az autóroncsba szorult férfit csodával határos módon sikerült megmenteni.

Szentendre, 2019. április 27. Helyszínelõk dolgoznak Szentendrén, a Szentlászlói úton történt baleset helyszínén 2019. április 27-én. Négy ember megsérült, amikor két autó frontálisan ütközött. MTI/Cseke Csilla

Forrás: MTI

Fotó: Cseke Attila

Sikerült újraéleszteni a szombati szentendrei baleset legsúlyosabb sérültjét – közölte délután közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Az öt percen belül kiérkező első mentőegység az egyik sérültet a roncsba szorulva, élettelenül találta. Mivel a férfihoz nem lehetett hozzáférni, a mentők előbb a három másik sérült ellátását kezdték meg. Miután a tűzoltók szétbontották a roncsot, az időközben megérkező mentőhelikopter személyzetének sikerült újraéleszteni és kórházba szállítani a férfit – tették hozzá.

A mentőszolgálat információit Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője is megerősítette. Elmondta, a korábbi hírekkel szemben sikerült a középkorú férfi életét megmenteni, vele együtt négyen sérültek meg a szentendrei Szentlászlói úti frontális ütközésben.

Itt nézheti meg a Tények helyszíni riportját:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában