tragédia

2019.03.10. 11:54

Hét ember halt meg Mezőörsnél a 81-es úton

Az ütközés következtében mindkét autó kigyulladt.

Heten haltak meg a balesetnél, amikor összement és kigyulladt két autó a 81-es főúton, Mezőörsnél, vasárnap, tudta meg Kovács Erika, a veol.hu munkatársa a katasztrófavédelemtől.

Tóth Gabriella alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az elsődleges információk alapján azt mondta, az egyik autóban öten utaztak, három felnőtt és két gyermek, a másikban pedig két felnőtt.

A helyszínen a kisbéri, pannonhalmi és győri tűzoltók dolgoznak, az utat lezárták, a forgalmat a környező utakra terelik.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI megkeresésére azt mondta, hogy a segélyhívás fogadásakor két mentőhelikoptert is elindítottak az esetkocsik mellett. Először a kisbéri és a pannonhalmi esetkocsi ért a baleset helyszínére, azonban a mentők beavatkozására már nem volt mód, mert menthető sérültet nem találtak. A mentőhelikoptereket ezért visszafordították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában