Így próbálták minden eszközzel akadályozni a koronavírus elleni védekezést a baloldali politikusok

A baloldali politikusok folyamatosan akadályozni próbálták a koronavírus-járvány közben a kormány tevékenységét, a védekezést, és egyre abszurdabb nyilatkozatokat tettek.

Ezek a politikusok az utóbbi két hónapban elsősorban a koronavírus-törvény miatt támadták saját hazájukat, azt vizionálva, hogy a járványhelyzet miatti különleges jogrendet lehetővé tévő jogszabály „örök időkre szól„, illetve „diktatúra bevezetéséhez fog vezetni”. De durva támadást indítottak a határon túli magyarok ellen is.

Az Origo összegyűjtötte a nyilatkozataikat.

Orbán Viktor miniszterelnök, amikor május 15-én, Belgrádban bejelentette, hogy a magyar kormány visszavonja a járványhelyzet miatt eddig szükséges, különleges felhatalmazást jelentő koronavírus-törvényt, így fogalmazott:

Mindenkinek adunk egy esélyt, hogy elnézést kérjen Magyarországtól az igaztalan vádakért.

Azóta a konkrét törvényjavaslatot is benyújtotta a kormány, tehát itt az idő, hogy összegyűjtsük, az elmúlt hónapokban miket hazudott a magyar baloldal.

Gyurcsány pártja hazudta a legtöbbet

Kezdjük a hazugságokban élen járó Gyurcsány-párttal, a DK-val.

Gyurcsány Ferenc 2020. március 12-én nagyzolva ezt mondta: „őszintén szólva azt gondolom, hogy a mai magyar ellenzék bármikor ennél sokkal jobban kezelné ezt a helyzetet (…) ez a vége minden olyan rendszernek, ami egy ember hatalmára épül.”

Majd ezek után Gyurcsányék vezetésével a baloldal mindent megtett, hogy megpróbálja akadályozni a védekezést.

A bukott miniszterelnök április 5-én már gyűlölködve azt írta Orbán Viktorról a Facebookon, hogy a bosszú embere, és kicsinyes bosszút akar csak állni. „Itt állunk a járvány közepén. Ezermilliárdok kellenének hatásai kezeléséhez. Neki meg mi ki eszébe? (nem elírás, ezt írta, bármit is értett rajta – a szerk.) Elvenni a pártoktól pár százmillió forintot. Azoktól az ellenzéki pártoktól, amelyek egyébként is szegények, mint a templom ereje (ez sem tévedés, Gyurcsány tényleg „templom erejét” írt „templom egere” helyett – a szerk.), melyek a kivéreztetés határán vannak„.

Gyurcsány Ferenc felesége a valóságtól teljesen elrugaszkodva április 20-án ezt írta ki a Facebookra: „Orbán Viktor nem tud kormányozni, ezt mondjuk már 10 éve (….) amit az elmúlt hetekben láttunk az szánalmas, de mivel éppen válság van ezért ijesztő.”

Mindezt akkor, amikor már nyilvánvaló volt,

hogy Magyarország az Európai Unió országai között a legjobbak között volt a koronavírus-válság kezelésében.

Vadai Ágnes 2020. április 13-án azt kifogásolta, hogy Orbán Viktor, felelős miniszterelnökhöz méltóan személyesen ellenőrizte a koronavírus elleni védekezést: „Nem is tudom, egy egyszemélyes száguldó ellenőrként rohangál végig az országon, ahelyett, hogy ülne és körmölne. Neki nem az a dolga, hogy bemenjen különböző kórházakba, zavarja ott a gyógyító tevékenységet (….) egy védőfelszerelést elpazarolnak rá (…) neki nem ez lenne a dolga.„

Vagyis Vadai Ágnes szerint az a jó politikus, aki nem csinál semmit.

Nyilvánvaló, hogy a teszetosza Karácsony Gergelyt akarta ezzel mentegetni, aki az egész járvány alatt nem volt képes elmenni a fővárosi fenntartású Pesti úti idősotthonba, ahol több mint 300-an fertőződtek meg és 44-en haltak meg.

Varju László 2020. március 16-án a 2008-as válság történetét próbálta meghamisítani. Mint azt megírtuk, a 2008-as világválság azért okozott drámai hatásokat Magyarországon, mert az azt megelőző években a Gyurcsány-kormány eladósította az országot, óriási volt a hiány. Ehhez képest Varju cinikusan azt mondta: „igaz, hogy akkor a fideszes képviselő társaim azzal foglalkoztak, hogy egyébként ezt a kormány nyakába varrják, de ezt most mi nem tesszük Önökkel (…) a történelem, a sors most visszafizet egyébként Önöknek azért, amit elkövettek azért, de a gazdasági erőfeszítéseiket támogatni akarjuk.”

Csak emlékeztetőül:

a baloldal egyáltalán nem támogatta a kormány erőfeszítéseit.

A kormány gazdaságvédelmi akcióterve pedig azért is lehet sikeres, mert ellentétben 2008-al, most jó állapotban van az ország, évek óta szárnyal a gazdaság.

Varga Zoltán 2020. április 6-án a parlamentben „foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés minőségi esetének” nevezte a koronavírus-járvány elleni védekezést, ami szerinte a BTK alapján „akár 10 évvel is honorálható.” (olyan egyébként, hogy minőségi eset, nincs, csak minősített).

Barkóczi Balázs 2020. május 7-én azt állította, hogy a kormány nem segít sem az elbocsátottaknak, sem a családoknak, sem a nyugdíjasoknak, sem a vállalkozásoknak, „sőt ez utóbbiakat még azzal is provokálja a kormány, hogy hitel felvételére kényszeríti őket”

Vagyis a DK-s politikus a kedvezményes hitel lehetőségét kényszernek próbálta beállítani. Ez volt az egyik legnagyobb hazugság, hiszen Barkóczi konkrétan
azokat a rétegeket sorolta fel, amelyeket a kormány kiemelten segít.

Az abszurditás egyik csúcspontja az volt, amikor a DK egy alkalommal azért követelte Orbán Viktor lemondását, mert az egyik kórházlátogatásán nem viselt kesztyűt.

Az MSZP magyarázkodik és diktatúrát kiált

Tóth Bertalan 2020. március 25-én a Facebookon így magyarázkodott amiatt, hogy még azt sem szavazták meg, hogy a koronavírus-törvényről a parlament sürgősséggel dönthessen: „aljas politikai játszmát játszik a Fidesz. Tudatos akció, amit most a felhatalmazási törvény kapcsán művel: az ellenzéket kiáltja ki ellenségnek, mert a vírust nem tudja listázni vagy plakátra tenni. A Fidesz most a járványból akar politikai hasznot húzni. Ez nemcsak visszataszító, de ez az, ami leginkább veszélyezteti a magyar emberek biztonságát.„

A baloldal kísérlete a védekezés ellehetetlenítésére nem sikerült,

a kormány áthidalta a törvény elfogadásához szükséges két napot, és páratlanul sikeresen védte meg az országot a koronavírus-járvány közben.

2020. április 17-én Kunhalmi Ágnes kiáltott diktatúrát: „mi demokraták vagyunk, a Fidesz nem az. Az ellenzéki oldalon (…) máshogy kívánjuk megoldani a közös nemzeti problémáinkat, és nem egy diktátorral, mint az Orbán. (…) Sokaknak már ez a rendszer elviselhetetlen. Orbán egy autoriter vezető, véleményem szerint, amely az Európai Unió kellős közepén befocizza azt a teret, amit akar. Én azt hiszem, hogy sokaknak már ez is egyfajta diktatúraként mutatkozik meg.”

2020. május 7-én ezt mondta: „politikai haszonszerzésre, sőt, azt kell, hogy mondjam, élete egyik újabb, nagy politikai lehetőségeként tekint Orbán erre a koronavírus-járványra. (…)

Azt látja az egész ország, hogy Orbán jobban tudja kezelni, és jobban tudja, hogy mit kell a politikai ellenfeleivel, az ellenzékkel csinálni, mint akár a koronavírus-járvány egészségügyi vagy azt követő gazdasági válságkezelése.„ (…) A fideszeseknek mindig vallottam, hogy nem észbéli, hanem gerincbéli problémájuk van.”

Ha figyelmesen elolvassuk ezt az idézetet, kiderül belőle,

hogy Kunhalmi Ágnes véletlenül elismerte, hogy Orbán Viktor jól kezelte a járványhelyzetet.

Ujhelyi István folyamatosan azt hazudta a járvány közben, hogy az Európai Unió pénzzel segít Magyarországnak a járvány elleni védekezésben (miközben ez nem volt igaz), ráadásul rendszeresen ellentmondásokba is keveredett, attól függően, hogy melyik hamis állításról gondolta azt, hogy a politikai érdekeit szolgálják.

2020. március 22-én – mikorra már egyértelművé vált, hogy az Európai Unió semmit nem tett a koronavírus elleni védekezésért; azok az országok, amelyek jobban jöttek ki a járványból, maguknak köszönhették a sikert – ezt a döbbenetes nyilatkozatot tette: „Aki a vírus határokon átívelő pusztítása után is kizárólag körbezárt nemzetállamokban látja a jövőt, az vagy egy gazember, vagy fogalma sincs az emberiség eddigi történelméről.”

Még egyszer: miközben a járványt többek között az okozta, hogy nem zárták le időben az Unió határait, hogy egyes országok – például Macron Franciaországa – még a járvány tombolása közben is nyitva hagyták a határokat, Ujhelyi az Európai Egyesült Államok mellett kampányolt.

2020. április 26-án viszont, mindezt elfelejtve, már ezt mondta: „Másfél hónapja zajlik az Európai Unió elleni kirohanás, mert az Európai Uniót próbálja meg bűnbakként beállítani egy olyan kérdésben a magyar miniszterelnök, amelyért a teljes felelősséget neki kell, kellene viselnie.„ Vagyis már nem az EU volt a koronavírus elleni védekezés fő szereplője, hanem a nemzetállamok.

Korózs Lajos 2020. április 16-án terjesztette tovább a koronavírus-törvénnyel kapcsolatos álhíreket: „Ma Magyarországon az államot úgy hívják, hogy Orbán Viktor, magyarán Ő kérte magának a hatalmat, ezt a hatalmat megkapta, innentől kezdve mindenért Ő a felelős.”

2020. május 14-én ugyancsak Korózs volt, aki arról beszélt, hogy „a kormány elkésett és elégtelen járványügyi intézkedései képtelenek biztosítani az egészségügyi és szociális dolgozók és az idősek védelmét, és a még segítségre képes önkormányzatokat is kizsigerelik, megfosztva őket a védelem eszközeitől. Ki kell mondanunk: ez a kormány amatőr, amikor az állampolgárok védelme a feladata!„

Mint ismert, egész Európában Magyarországon az egyik legalacsonyabb a koronavírussal fertőzöttek száma, köszönhetően a kormány időben meghozott, hatékony intézkedéseinek.

A baloldali hazugságokból nem akart kimaradni a Jobbik sem

Jakab Péter, a Jobbik saját pártját felaprító elnöke, március 21-én dél-amerikai katonai diktatúrához hasonlította Magyarországot. Március 25-én azt kérdezte a miniszterelnöktől, hogy mi a garancia arra, hogy a járványhelyzet lejárta után nem hosszabbítják meg a veszélyhelyzetet: „Az az ember lenne a garancia erre, aki eddig is megpuccsolta a jogállamot, most meg készen áll arra, hogy törvénybe iktassa a saját maga megkoronázását?”

Április 15-én ugyanezt folytatta tovább, az európai migránsválságot is bagatellizálva: „hogy valaki majd saját maga eldönti, hogy meddig tart Magyarországon a veszélyhelyzet, egy olyan valaki dönt ráadásul, aki 2016 óta folyamatosan fenntartja a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet, akkor is, ha egy-két afgán lézeng a határon.„

Azóta a kormány már be is nyújtotta a koronavírus-törvény visszavonásáról szóló törvényjavaslatot, vagyis a diktatúrázás minden szava hazugság volt.

Varga-Damm Andrea 2020. április 2-án ezt mondta a koronavírus-törvényről: „Akik ezt a törvényt megszavazták, a Fidesz és csicskapártjai, semmi mást nem tettek, mint megsértették az Alaptörvényre tett esküjüket.”

Varga-Damm is mindenben meg akart felelni Jakabnak és Gyurcsány Ferencnek, de hiába, azóta őt is elüldözték a Jobbik-frakcióból.

Április 20-án a Jobbik közleményében a sikeres védekezés közepén ezt írta: „Orbánékról hamar kiderült, hogy tehetetlenek a valódi válság kezelésében. A határon nem létező „migránshordáktól„ ügyesen megvédték Magyarországot és Brüsszelt is félelmetes magabiztossággal állították meg”

Karácsony mikropártja is diktatúrázott

Természetesen Karácsony Gergely mérhetetlen támogatottságú alakulatának is sikerült valótlanságokat állítania az elmúlt hetekben.

Barabás Richárd 2020. április 1-jén ezt mondta: Nem a koronavírus-járvány megfékezése és nem a magyar emberek védelme Orbán Viktor elsődleges célja, hanem diktatúrájának teljes, módszeres kiépítése.

A baloldal egyik legarrogánsabb, legszélsőségesebb tagja, Szabó Tímea az ATV-ben április 20-án hentesnek nevezte Kásler Miklós minisztert.

Fekete-Győr az összes hazugságot felsorolta

Fekete-Győr András 2020. március 30-án felmondta a koronavírus-törvényről a Sorosék által összeállított összes hazugságot. „ … Orbán Viktor (….) a járvány vámszedője, aki arra használja fel a koronavírust, hogy beszüntesse a magyar parlamentet, és a kétharmados mameluktöbbségét még utoljára felhasználva egy személyben kormányozhasson. Nem a vírus végéig, hanem határozatlan ideig, csak Isten tudja, meddig. A Fidesz hatalmi céljai előtt eddig is kevés korlát volt: ezek egyike az volt, hogy a kormányfőnek hétről hétre szembe kellett néznie a parlamentben a magyar nyilvánossággal és válaszolnia kellett a képviselők kérdéseire. Mától ez sem lesz, csak rendeletek, az igazságot kideríteni próbáló újságírókat pedig börtön fenyegeti majd.„

Bár a veszélyhelyzet most megszűnik, egyetlen újságíró sem került veszélybe, Fekete-Győr sem kért azóta bocsánatot.

A Momentum április 13-án egy közleményben azt követelte, hogy az Orvosi Kamara indítson etikai vizsgálatot Kásler Miklós ellen.

A határokon belüli és kívüli magyarok gyalázásában is teljes volt a baloldali összhang

Harangozó Tamás, MSZP-s politikus április 9-én az ATV-n az egyik legszebb összefogást kommentálva, a magyar embereket lenézve, lesajnálva ezt mondta: „mintapéldája volt a propagandának, énekeltek különböző focisták, mindenki szeretett mindenkit, rengeteg honfitársunk különböző helyekről dalolászta, hogy ‘Hajrá, Magyarország’, hogyha ez elég ennek a népnek, akkor nagyon nagy baj lesz.”

Gyurcsány egyik legrégibb embere, Vadai Ágnes a határon túli magyaroknak nyújtott támogatás miatt hisztériázott a Facebookon: „támogatás székely gazdáknak 18 milliárd forint. Ezzel szemben a munkájukat elvesztő magyaroknak itthon 0 forint (….) Mégis mi volt a terv? Mit gondoltak, hogy az eddig munkanélkülivé vált 300 000 magyar majd elmegy focizni, kiköltözik Székelyföldre kapálni, vagy éppen villát fog felújítani?„ Mindez természetesen hazugság, hiszen Orbán Viktor világossá tette,

a kormány pontosan annyi munkahelyet fog létrehozni, amennyi megszűnik, a gazdaságvédelmi akcióterv pedig már ekkor életbe lépett pontjai több segítséget is nyújtottak a munkavállalóknak.

A magyarellenes román és szlovák pártok szövetségese, a Momentum elnöke, Fekete-Győr András a határon túli magyarokat próbálta megalázni nyilatkozatával: „azzal már nem értünk egyet, ahogy a Fidesz költekezik és forrást oszt el a határon túl, mert annak alamizsna szaga van sokszor, és nem teljesítmény alapú.”

Ezek voltak tehát a legabszurdabb, helyenként legaljasabb baloldali nyilatkozatok az elmúlt hónapokból.

Egy dolog mindenképpen közös volt bennük, egyetlen szó sem vált valóra abból, amivel riogattak.

Hozzászólások

Az olvasó is javasolhat Marton Attila
Folyamatosan bővíti könyvállományát a megyei bibliotéka
a hatóság kimondta / 21 perce
A jogállammal megy szembe a baloldal Nemzeti Konzultáció-gyűjtős akciója
Az adatvédelmi hatóság szerint aggályos lehet, ha a kérdőíveket az érintetteken kívül harmadik személy gyűjti be.
Gyász
Fájó szívvel tudatjuk, hogy BAKOS KÁROLY életének 88. évében elhunyt. Temetése 2020. július 18-án 11 órakor lesz a pápai Alsóvárosi temetőben. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SZEDLÁK JÓZSEFNÉ szül.: Jánosi Teréz életének 90. évében elhunyt. Temetése 2020. július 17-én 11 órakor lesz a Dózsavárosi temető ravatalozójában. Kérjük a részvétnyilvánítás mellőzését. Gyászoló család
Szeretettel és megtört szívvel emlékezünk! "Nyugszik a szív, mely értünk dobogott. Pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Ő számunkra mindig élni fog, mint a csillagok! " Ma egy éve csendesen pihen HEFFLER JENŐNÉ szül. Bende Hermina a devecseri új temetőben. Gyászoló család
"Elhagytad a házat, amit úgy szerettél. Minket és mindent, amiért küzdöttél. Szorgalmas két kezed nem dolgozik többé, Megpihent a szíved mindörökké." Fájdalommal tudatjuk, hogy szerető férj, édesapám MOLNÁR JENŐ életének 66. évében elhunyt. Temetése 2020. július 15-én 15 órakor lesz a tapolcafői temetőben. Gyászoló család
„Küzdelmes szenvedés volt életed, Korán itt hagytál bennünket, A te szíved nem fáj, de a miénk vérzik, Mert a fájdalmat csak az élők érzik.” Mély fájdalommal tudatjuk, hogy ORBÁN LÁSZLÓNÉ szül. Kovács Julianna életének 71. évében elhunyt. Hamvait július 16-án 16 órakor helyezzük örök nyugalomra a karakószörcsöki temetőben. Gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy DR. BRITTIG FERENC nyugalmazott pathológus főorvos 2020. július 10-én, életének 81. évében rövid ideig tartó betegségben elhunyt. Temetése 2020. július 16-án 15 órakor lesz Veszprémben, a Vámosi úti temetőben. Gyászoló családja
„Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, Itthagytál minket, amiért küzdöttél. Szerető szívedből oly sok jót adtál, Isten kegyelméből most megváltást kaptál." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy TÓTH GÁBOR életének 83. évében elhunyt. Végső búcsút 2020. július 17-én 13 órakor veszünk a Pécselyi református temetőben. Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzunk Tőled: szerető feleséged, lányod, vőd, fiad, menyed, unokáid és társaik, dédunokád, nászasszonyaid Szívünkben örökké élni fogsz. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik és fájdalmunkban osztoznak. Részvétnyilvánítást kérjük mellőzni.
“Életünknek egén fénylő csillag voltál, Itthagytál bennünket, még csak nem is szóltál, Most, hogy már kialudt az az áldott fényed, Pótolhatatlan lesz a Te drága lényed.” Drága Családom és Barátaim! Ezúton szeretnék még egyszer utoljára Hozzátok szólni. Elérkezett a búcsúzás ideje.... 2020. július 9-én örökre lehunytam szemem igazi megnyugvással szívemben és fáradt testemben. Kérlek Benneteket, hogy őrizzetek meg engem szívetekben! HEROLD LAJOS (1949-2020) Búcsúzom Tőletek 2020. július 17-én 16 órakor Csopakon a Kishegyi úti katolikus temetőben. Gyászmise a temetés napján 15 órakor lesz Csopakon a Szent István király Római Katolikus templomban.
Soha el nem múló szeretettel emlékezünk BELÉNYESI CSABÁNÉ szül. Józsa Hajnalka halálának 11. évfordulóján. Belényesi Csaba, szerető gyermekei és unokái
"Elcsitul a szív, mely értünk dobogott, Pihen a kéz, mely értünk dolgozott, Számunkra te sosem leszel halott, Örökké élni fogsz, mint a csillagok." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy PIROS ZOLTÁNNÉ szül. Vida Mária badacsonytomaji lakos 83 éves korában csendesen megpihent. Temetése 2020. július 14-én, kedden 12.30-kor kezdődő gyászmisét követően lesz a salföldi temetőben. Gyászoló család
Mély fájdalommal tudatom, hogy édesanyám NEMESBÜKI ANDRÁSNÉ született: Nagy Mária Aranka 2020. június 29-én csendben elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2020. július 15-én 14.30 órakor lesz Keszthelyen a Szent Miklós temetőben. Gyászoló fia
Kegyelettel emlékezünk NAGY GYULÁNÉ szül. Torma Margitra 2020. március 20-án életének 87. évében örökre megpihent. Búcsúztatására 2020. július 17-én 16 órakor a Vámosi úti temetőben a családi sírnál kerül sor. (16. parcella) Gyermekei és unokái
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik szerettünk, Dervarics Istvánné temetésén részt vettek, gyászunkban bármilyen formában osztoztak. Gyászoló Család
Értesítünk mindenkit, hogy szeretett férjem, édesapánk, nagypapánk KÁROLYI FERENC megemlékezését Balatonszepezden, 2020. július 18-án, szombaton tartjuk. Temetésekor nem tudtunk tőle illő módon búcsút venni, ezért szeretettel hívunk és várunk mindenkit, hogy ez alkalommal közösen tudjuk enyhíteni a gyász fájdalmait. 15 órakor szentmise a római katolikus templomban, 16 órakor megemlékezés a temetőben. Kérjük, hogy koszorú helyett csak egy szál virággal fejezzük ki kegyeletünket. Gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága édesanyám KHELL ZOLTÁNNÉ szül. Kecsey Éva Éva néni 98. életévében elhunyt. Búcsúztatásáról később intézkedem. Fia: Zoli
"Annyira akartam élni, a betegséget legyőzni, Búcsúztam volna tőletek de erőm nem engedett. Így búcsú nélkül szívetekben tovább élhetek" Fájdalommal tudatjuk, hogy Kiss László életének 81. évében 2020. július 7-én csendesen elhunyt. Temetése 2020. július 14-én, kedden 15.45-kor lesz a csabrendeki temetőben. Gyászoló család
Búcsúzom MEZŐ VERONIKÁTÓL Nyugodj békében! Margit
"Elhagytad a ha´zat, amit u´gy szerette´l, Minket e´s mindent, amie´rt küzdötte´l. Szorgalmas ke´t kezed nem dolgozik többe´, Megpihent a szi´ved mindörökke´." Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BENKŐ LÁSZLÓ ELEMÉR életének 78. évében örökre megpihent. Búcsúztatása 2020. július 14-én, 15 órakor lesz a Cholnoky úton lévő Magyarok Nagyasszonya plébánia templomban. Gyászmiséje 19 órakor. Kérjük, egy szál virággal búcsúzzanak. Gyászoló szerettei
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy NÉMETH ZOLTÁN 86 éves korában örökre megpihent. Hamvasztás utáni temetése 2020. július 11-én 14 órakor lesz a mihályházi temetőben. Gyászoló szerettei
Fájó szívvel tudatjuk, hogy MÓROCZA ZSIGMOND 69 éves korában örökre megpihent. Temetése 2020. július 15-én 13 órakor lesz az alsóörsi temetőben. Gyászoló család
Esküvő / 1 órája
Ezt veszi nászajándékba fiuknak David és Victoria Beckham
Rendhagyó évad / 1 órája
Pénteken kezdődik a Szegedi Szabadtéri Játékok
brutális emberrablás / 1 órája
Két napon át kínoztak egy budapesti férfit, húszmilliót követeltek érte
a várva várt pillanat / 1 órája
Csütörtökön már bajnoki címet ünnepelhetnek Ramosék
Nagyot ment a kiberbűnözés / 1 órája
A járvány miatti félelmet és bizonytalanságot használják ki
Tömegközlekedés / 1 órája
Hosszabb távon összehangolják a vasúti és autóbuszos menetrendeket