Encsi férfi volt a bántalmazó

2017.10.16. 12:30

Két embert vettek őrizetbe a zsámboki gyilkosság ügyében

Gyorsan léptek a rendőrök a Zsámbokon holtan talált idős nő meggyilkolása ügyében: egy 24 éves férfit emberöléssel, egy fiatalkorút pedig bűnpártolással gyanúsítanak.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) hétfőn a rendőrség honlapján emlékeztetett: még vasárnap reggel kaptak bejelentést arról, hogy egy idős nőt holtan találtak zsámboki otthonában. Az első adatok szerint halálát idegenkezűség okozta. A gödöllői rendőrök a bejelentés után két órán belül Zsámbokon igazoltattak, majd előállítottak egy 24 éves encsi férfit.

A rendőrség hétfői közlése szerint a bűncselekmény elkövetésével a vasárnap előállított P. János gyanúsítható. A nyomozás adatai szerint a 24 éves férfi vasárnapra virradó éjszaka a 88 éves sértettet olyan súlyosan bántalmazta, hogy a nő a helyszínen meghalt.

A közlemény szerint a férfit a nyomozók emberölés gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették. Az üggyel összefüggésben a rendőrök előállítottak vasárnap Zsámbokról egy hernádnémeti fiatalkorút is, akit bűnpártolás gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként, majd őt is őrizetbe vették.

A további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával folytatja le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában