csak a kampány része

2019.09.18. 15:52

A Fidesz szerint komolytalan az ellenzék klímaügyi kezdeményezése

A kormány számára a környezet védelme sokkal fontosabb téma annál, hogy az ellenzék üres kampánytémává silányítsa – jelentette ki Dömötör Csaba államtitkár.

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Attila

Az Országgyűlés ellenzék által kezdeményezett rendkívüli ülése szerdán határozatképtelen volt, a kormány, valamint a Fidesz és a KDNP képviselői nem vettek részt a tanácskozáson.

A nagyobbik kormánypárt a rendkívüli parlamenti ülést követően közleményében emlékeztetett:

december 12-én az ellenzék ugyanebben a témában hívta össze az Országgyűlést. Az ülést akkor megtartották, de egyetlen ellenzéki képviselő sem vett részt rajta. A Fidesz-KDNP képviselői viszont ott voltak

- idézi fel a közlemény.

Jól látható, hogy a december 12-i, klímaügyi ülésen a Fidesz és a kormány képviselői bent vannak, az ellenzéki padsorok ellenben üresek

„Ez is azt mutatja, hogy az ellenzék kezdeményezése komolytalan” – fogalmaz a Fidesz.

Az Országgyűlés ellenzék által kezdeményezett rendkívüli ülése szerdán határozatképtelen volt, a kormány, valamint a Fidesz és a KDNP képviselői nem vettek részt a tanácskozáson.

Az ügyben videót tett közzé Facebook-oldalán Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára is, melyben kijelenti: „Teljesen egyértelmű, hogy egy komolytalan kampányakcióról van szó.

Számunkra fontos a környezet védelme, sokkal fontosabb annál, minthogy az ellenzék üres kampányakcióvá silányítsa”

– tette hozzá az államtitkár.

Borítókép: Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára interpellációra válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. július 1-jén

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában