A botrány utóélete

2019.10.14. 18:42

Konzultációra hívta a Fidesz Borkai Zsoltot

A megbeszélést a külföldön tartózkodó Orbán Viktor, a Fidesz elnöke kezdeményezte.

Budapest, 2019. július 23. Borkai Zsolt, Gyõr polgármestere az Audi beruházásáról tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2019. július 23-án. Az Audi 41 milliárd forintból bõvíti Gyõrben jármûgyártási infrastruktúráját, motorfejlesztési központját és az elektromos meghajtásokat gyártó egységét. A kormány 6,4 milliárd forinttal támogatja a 250 munkahelyet teremtõ fejlesztést. MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI / Koszticsák Szilárd

Fotó: Koszticsák Szilárd

A külföldön tartózkodó Orbán Viktor, a Fidesz elnöke kérésére Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke és Kubatov Gábor alelnök budapesti konzultációra hívta Borkai Zsoltot, a botrányba keveredett, ám vasárnap újraválasztott győri polgármestert.

A Magyar Nemzet úgy tudja, e találkozó következményeként Borkai Zsolt holnap sajtótájékoztató keretében jelenti be, hogy kilép a Fideszből.

Sajtóértesülések szerint Orbán Viktor vasárnap, miután leadta szavazatát, kérdésre válaszolva azt mondta, „a győriek majd elmondják a véleményüket, én pedig majd hétfőn. Ez a helyes sorrend”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában