kommunista utópia

2021.05.14. 14:49

Közadakozásból építenének fehér emberek és koronavírus nélküli várost

Nem csak fehér emberek, de koronavírus és rendőrség sem lesz abban a városban, amelyet egy kommunista elveket követő csoport akar létrehozni.

Egy saját várost akar létrehozni magának a Black Hammer nevű csoport. A jelek szerint kommunista elveket követő szervezet örömmel jelentette be a közösségi oldalán, hogy 800 ezernél is több négyzetméternyi területet „szabadítottak fel” Coloradóban, hogy ott alapítsák meg saját városukat. A terület fent a hegyekben van, és a Black Hammer beszámolója szerint tó és folyók is találhatók rajta – írja a V4NA.

A tervezett város a Hammer City nevet fogja viselni, és

több mindent is ígér leendő lakosainak, akik csakis színes bőrű emberek lehetnek.

A településen nem fognak senkit sem diszkriminálni, biztosítják a lakhatást és az egészségügyi ellátást is.

Ezen kívül nem lesznek rendőrök, bérleti díj és koronavírus sem.

A csoport célja, hogy visszaadja a földet a gyarmatosított embereknek.

A Black Hammer ügyködéséről Andy Ngô konzervatív újságíró számolt be a közösségi oldalán. Az általa közzétett képekből az is kiderült, hogy a színes bőrűeket támogató csoport a hideg időszakban könyveket akar majd égetni, hogy melegen tartsák magukat. Ehhez a zsidó származású Anne Frank naplóját mellékelték, azaz a jelek szerint antiszemita nézeteket is vallanak.

A group called Black Hammer has allegedly acquired 200 acres of land in Colorado to create an ethno, communist state for black & brown people. They’re currently trying to raise $500k on " target="_blank" rel="noopener noreferrer">@gofundme. They say they will burn Anne Frank’s writings to keep warm. #BLM #AutonomousZone pic.twitter.com/N6EtMJNmaF

A csoport egyik Facebook bejegyzése szerint 600 éve folyik már a küzdelem a gyarmatosítás, a népirtás, a kínzás és az ökocid, azaz környezetet károsító bűncselekmények ellen. Most azonban végül a meghódított munkásosztály kezébe került a föld Coloradóban.

A Black Hammer szerint az ő legnagyobb és egyben ősi elvtársuk az anyaföld, ezért úgy fognak róla gondoskodni, mint ő róluk. Végül azzal a felkiáltással zárták a posztot, hogy vissza kell adni a földet az összes gyarmatosított embernek.

A Black Hammer szervezetének egyébként kifejezetten ez a célja, hogy visszaadják a földet a gyarmatosított embereknek, és hogy szegényebb munkásosztály legyen a vezető. Jelenleg pedig a GoFundMe oldalán gyűjtenek pénzt a városuk megépítésére, eddig mintegy 60 ezer dollárt gyűjtöttek össze, a célkitűzésként szereplő 500 ezerből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában