Felkészültek

2018.12.21. 09:25

Közzétették európai parlamenti választási listájukat a kormánypártok

Trócsányi László vezeti majd a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) választási listáját. Az igazságügyi minisztert egyben európai biztosnak is jelölik – jelentette be a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója budapesti sajtótájékoztatóján.

Hidvéghi Balázs úgy fogalmazott, hogy EP-választásnak még sosem volt akkora tétje, mint a jövő évinek: a bevándorláspárti politikának véget kell vetni az Európai Parlamentben, és ezt az európai emberek tehetik meg. Kijelentette: a Fidesz-KDNP felkészült az EP-választásokra, az országos választmány csütörtökön döntött a választási listáról.

A Fidesz honlapján közzétett 21 fős lista a következő: Trócsányi László, Szájer József, Járóka Lívia, Deutsch Tamás, Gyürk András, Gál Kinga, Hölvényi György, Győri Enikő, Kósa Ádám, Bocskor Andrea, Deli Andor, Hidvéghi Balázs, Tóth Edina, Kovács István, Erdős Norbert, Rákossy Balázs, Schanda Tamás, Faragó Csaba, Király Nóra, Ékes József és Losonci Gergely.

Forrás: Fidesz / Facebook

A kommunikációs igazgató azt mondta, hogy a mostani, bevándorláspárti brüsszeli vezetés migránsok milliói előtt nyitotta ki Európa kapuit, és ezzel veszélybe sodorta a kontinenst.

Brüsszel, semmit sem tanulva az elmúlt évek borzalmas terrortámadásaiból, még több migránst akar hozni Európába

- tette hozzá a politikus, hangsúlyozva: a magyarok ezt nem fogadhatják el, a Fidesz-KDNP-nek az a célja, hogy megőrizzék az ország biztonságát és megvédjék a kultúráját.

Az ellenzék már bebizonyította, hogy ebben a küzdelemben rájuk az Európai Parlamentben sem lehet számítani, mert Brüsszelt képviselik Magyarországon – jelentette ki, hozzátéve: Ehelyett

olyan jelöltekre van szükség, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben, és ebben a küzdelemben csak a Fidesz-KDNP-ben lehet bízni.

Az elmúlt napok kormányellenes tüntetéseire vonatkozó újságírói kérdésre Hidvéghi Balázs azt felelte: az ellenzék politikusai közül többen is elismerték, hogy a demonstrációk már régen nem a munka törvénykönyvének módosításról, hanem a hatalomról szólnak. Az ellenzék nem tudja elfogadni a választás eredményét, ezért folyamodik erőszakhoz, provokációhoz – tette hozzá. Mint mondta, a demonstrációkon felfedezhető „a Soros-féle szervezetek” befolyása és részvétele; a magyar emberek többsége „döbbenten áll” az erőszak láttán. A törvénymódosítás a magyar munkavállalók érdekeit szolgálja, mert aki többet akar dolgozni, az ezt legálisan, több fizetésért és bérért teheti meg – mondta a kommunikációs igazgató.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában