lebukott

2019.10.25. 09:30

Marihuánát termesztett egy férfi Bagon

Jelentős mennyiségű kábítószerrel történt kereskedelem gyanúja miatt vették őrizetbe.

Az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendőrségnek márciusban jutott tudomására, hogy a Pest megyei ingatlanban kábítószert termesztenek, majd miután azonosították, októberben elfogták a házban rendszeresen megforduló 42 éves budapesti férfit.

A házkutatás során a nyomozók egy 157 tőből álló, professzionálisan felszerelt marihuánaültetvényt, továbbá 17 gramm fehér színű, por állagú anyagmaradványt és növényi magokat találtak. A férfi budapesti otthonában tartott kutatásnál pedig több mint két kilogramm fehér színű kábítószergyanús anyagmaradványt, majdnem nyolc kilogramm zöld színű növényi anyagmaradványt, digitális mérlegeket, önzáró tasakokat, valamint 6,5 millió forint készpénzt foglaltak le. Az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint a lefoglalt anyag amfetamin és marihuána, feketepiaci értékük körülbelül 26,5 millió forint.

A nyomozók a férfit jelentős mennyiségű kábítószerrel történt kereskedelem gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és indítványozták letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában