Baleset

2018.07.26. 18:39

Négytagú családot gázolt el egy német férfi Keszthelyen

Nemcsak az életveszélyes sérüléseket szenvedett négyéves kislányt és édesanyját, hanem a nagyobb testvért és az apát is elütötte az autós a zebrán csütörtök délelőtt – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Sznopek Veronika a több órán át tartó helyszínelés után elmondta: a 86 éves német férfi a Lovassy utcán a Balaton felé tartott személyautóval, amikor figyelmetlensége miatt a kijelölt gyalogátkelőhelyen elgázolta a négytagú családot.

A négyéves kislányt súlyos, életveszélyes sérülésekkel – könnyebben megsérült édesanyja kíséretében – mentőhelikopterrel Budapestre szállították. A balesetben a kislány 12 éves testvére szintén könnyű sérülést szenvedett, az apa nem sérült meg.

A rendőrök 15 óra után befejezték a helyszíni szemlét és megszüntették a Balaton-partra vezető térségben a teljes útlezárást, így ismét megindulhatott a járműforgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában