Együttműködés

2018.01.15. 13:34

Orbán Viktor az Audi vezetőivel tárgyalt

Arról tárgyaltak, mire lehet még képes együtt a magyar kormány, Győr városa és az Audi Hungaria.

Budapest, 2018. január 15. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j3), valamint Achim Heinfling, az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke (b), Peter Kössler, az Audi AG termelésért felelõs igazgatótanácsi tagja (b2, háttal) és Borkai Zsolt, Gyõr polgármestere (j2, háttal) az Országházban folytatott találkozójukon 2018. január 15-án. Mellettük Lõre Péter, az Audi Hungaria kommunikációs és kormánykapcsolati igazgatója (b3) és Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára (b4). MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár Gergely

Forrás: MTI Fotó

A magyar kormányfő hétfő délelőtt munkamegbeszélést tartott Peter Kösslerrel, az Audi AG termelésért felelős igazgatótanácsi tagjával és Achim Heinflinggel, az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnökével az Országházban – olvasható Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnökének tájékoztatásában, mely a kormany.hu-n jelent meg. A tárgyaláson Győr város képviseletében Borkai Zsolt polgármester is részt vett.

A felek egyeztettek az Audi Hungaria eddigi eredményeiről, jövőbeli terveiről, valamint a kormány, a város és a vállalat további együttműködési lehetőségeiről – közölte a miniszterelnök sajtófőnöke.

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j3), valamint Achim Heinfling, az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke (b), Peter Kössler, az Audi AG termelésért felelős igazgatótanácsi tagja (b2, háttal) és Borkai Zsolt, Győr polgármestere (j2, háttal) az Országházban folytatott találkozójukon 2018. január 15-án. Mellettük Lőre Péter, az Audi Hungaria kommunikációs és kormánykapcsolati igazgatója (b3) és Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára (b4).

MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár Gergely

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában