Hatalmas lángok

2019.11.18. 07:30

Óriási gázrobbanás rázta meg Püspökladányt (videó)

Óriási robbanással hatalmas tűz keletkezett hétfő hajnali három óra tájban a püspökladányi gázfogadó állomáson. Úgy tudni, személyi sérülés nem történt, a környező házakban kisebb károk keletkeztek.

Forrás: haon.hu

Fotó: KOVACS PETER

A detonációval egy időben gomba formájú tűzgömb tört az ég felé – olvasható a haon.hu beszámolójában. A hajdú-bihari megyei hírportál azt írja, a hanghatás nagyságát jellemzi, hogy a robbanástól mintegy két kilométerre lévő városközpontban is megremegtek az ablakok, a tűz fényerejét pedig az mutatja, hogy az eget sárgára, narancssárgára festették a lángok.

A környékbeliektől a hírportál megtudta, házaikban kisebb károk keletkeztek: ablakok törtek be és redőnyök olvadtak meg.

A haon.hu a város polgármesterétől úgy értesült, személyi sérülésről nem tudnak. Az önkormányzat felkészült arra, hogy szükség esetén a környékbeli lakosokat kitelepítse, számukra a helyi sportcsarnokban tudnak helyet biztosítani.

Hétfő reggelre a tűzoltóknak sikerült megfékezni a lángokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában