kettős beszéd

2020.04.11. 19:13

Óriási öngólt lőtt Gyurcsány Ferenc párttársa (videó)

Elismerte Rónai Sándor, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője, hogy az Orbán-kormányok körülbelül 300 milliárd forintot költöttek el az egészségügy fejlesztésére csak uniós forrásból – tudta meg a HírTV Informátor című műsora.

A HírTV Informátor című műsorának stábja megszerzett egy európai uniós belső levelezést, amelyet Rónai Sándor, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője írt a többi politikusnak. Az e-mail nagy része arról szól, hogy Orbán Viktor miniszterelnök „most már tényleg lábbal tapossa a jogállamot”, de van egy érdekes pontja is az üzenetnek.

A DK-s politikus maga is elismeri, hogy a magyar kormány 2014 és 2020 között 400 millió eurót, sőt 2007 és 2013 között 820 millió eurót költött kórházak fejlesztésére. Tehát, miközben azt hangoztatják Gyurcsányék, hogy a jelenlegi kormány mindent ellop, ők maguk ismerik el, hogy az Orbán-kormányok körülbelül 300 milliárd forintot költöttek el az egészségügy fejlesztésére csak uniós forrásból.

A teljes adást itt tekintheti meg:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában